Jojo Mayer & Nerve

0

Silver Church il gazduieste la Bucuresti pe cel mai bun si cel mai original tobosar din lume: JOJO MAYER si proiectul NERVE – Prohibited Beats

Evenimentul va avea loc pe data de 18 martie 2010, in clubul Silver Church din Bucuresti.
Proiectul NERVE – Jojo Mayer este un proiect de Live-Electro din New York care a dus la aparitia unui nou hibrid in muzica contemporana, imbinand inteligent cultura DJ (broken beats/d’n’b/nujazz, IDM etc) cu conceptele de improvizatie din jazz.

NERVE aduce pe scena „ reverse music” in TIMP REALI! (fara DJ, fara loop-uri de tobe sau secvente ritmice). Totul este produs LIVE de tobe, bass si claviaturi.

NERVE inseamna muzica live in care improvizatia se face construind structura muzicala electronica cu instrumente clasice. Fara loop-uri sau secventere. Sunetul trupei a evoluat in ultimii 8 ani de la un concept de drum’n’base, pana la o forma extinsa, ce incorporeaza elemente ale muzicii electronice, jazz-ului si muzicii rock, depasind limitele si standardele de concerte….
Inima proiectului NERVE este reprezentata de interactiunea muzicala intre Jojo Mayer, cu stilul sau original si fara precedent de maiestrie cu tobele, si tehnica Real Time Audio deconstruction dezvoltata de Roli Mosiman.


Pe Goingout.ro poti viziona videoclipul Jojo Mayer & Nerve

Data/Ora: 18 martie, 21.00
Durata: 2h

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.