Jazzy Spring – festival de jazz

0

Data/Ora: 19:00
Cu:

Jazzy Spring, aflat si el tot la cea de-a doua editie, a crescut mult ca dimensiuni, diversitate si calitate, a declarat directorul acestuia, muzicianul Mircea Tiberian, care a subliniat faptul ca este cel mai important eveniment de acest gen din Bucuresti.
Este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin centrul sau de proiecte culturale ARCUB in colaborare cu asociatia Open Art. Jazzy Spring isi propune sa prezinte publicului toate genurile de jazz de la gospel la main stream si avangarda.
Vor sustine concerte Johnny Raducanu, Janice Harrington, Anca Parghel, Ion Baciu, percutionistul Joey Baron, Mircea Tiberian, Antonio Hart, Barry Altschul.
Vor exista workshop-uri, lansari de albume si carti, o expozitie de afise cu tematica de jazz (prin Institutul cultural polonez).
Festivalul reprezinta o sansa pentru muzicienii romani, in special pentru cei tineri, de a evolua pe aceiasi scena si chiar alaturi de valorile consacrate ale jazz-ului mondial.


Festivalul are loc pe 26 Apr 2007 ora 19:00 – 29 Apr 2007 ora 19:00


In program: Johnny Raducanu, Janice Harrington, Anca Parghel, Ion Baciu, percutionistul Joey Baron, Mircea Tiberian, Antonio Hart, Barry Altschul.

Locatie: ARCUB

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.