Invazia Sushi in Europa

0

Stim cu totii ca in orasele metropola, precum Londra si Paris, lumea e innebunita dupa sushi.
Reteta?
Doar patru ingrediente fundamentale: orez, alge, un strop de wasabi si peste; peste crud, de toate felurile posibile, de toate culorile, de la somon la caracatita si ton.
Doar atat? Nu!
Aici avem de-a face cu traditia si calitatea materiilor prime. Sushi iti incanta vazul: este o arta, un element culinar rafinat, pregatit cu grija si placere estetica, ca o mica sculptura, unica.
Foarte multi, plictisiti de bucataria traditionala consistenta si de multe ori greoaie, au ales-o pe cea japoneza, in mod sigur mai sanatoasa. Continutul scazut de grasimi, proprietatile nutritionale ale pestelui (printre care si faimosul omega 3), vitaminele si antioxidantii din alge si orez, transforma sushi intr-un fel de mancare echilibrat, sanatos, dietetic; dar si rapid si usor de consumat.
Despre noi:
SUSHI MANIA este prima fabrica de sushi din Romania ce ofera clientului, atat serviciul de catering cat si cel de livrare. Sushi Mania aduce savoarea bucatariei traditionale japoneze direct la voi acasa, la birou, sau chiar in camera de hotel in care veti locui pe durata sejurului vostru in Bucuresti.
Puteti face comenzi prin telefon, sunand la 021/9880, sau prin intermediul site-ului nostru www.sushimania.com si va puteti alege combinatiile preferate de sushi, sashimi si maki.
Sushi Mania garanteaza in orice moment calitatea produselor din peste, ales cu grija in fiecare zi de expertii nostri bucatari.
Alegeti si voi Sushi Mania !

Locatie: SushiPoint

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.