Intre adevarat si fals despre KRUK

0

Internetul aduce foarte mari avantaje lumii moderne, unul dintre cele mai importante fiind accesul rapid si usor la informatiile de interes. Cu toate acestea, nu tot ce se scrie pe internet poate fi luat de bun, ci doar in cazul in care este vorba despre site-uri oficiale sau despre articole bine documentate si obiective.

Ce este adevarat despre KRUK Romania

Despre KRUK Romania SRL s-au scris multe lucruri, unele adevarate, altele nu. KRUK este o companie care asigura servicii de colectare a creantelor si nu o banca. Cesiunea creantelor este o conventie prin care un creditor cedent (care este creditorul initial: banca, companie de asigurari, companie de telefonie etc. – cu care un client a incheiat un contract) transmite cesionarului (creditorul actual pentru care compania KRUK este mandatar) o creanta sau o datorie impotriva unui tert.

Dupa cum se specifica si in acest articol, cele mai credibile informatii pot fi obtinute de pe paginile web care apartin companiei. In acestea sunt prezentate atat informatii transparente despre activitatea KRUK, cat si sfaturi utile si informatii relevante pentru toti clientii. Astfel, de pe platforma e-kruk.ro, oamenii pot afla cum sa plateasca datoriile pe care le au, pot purta discutii telefonice cu un reprezentant si sa scrie recenzii, astfel incat experienta lor sa le fie utila si altora care trec printr-o situatie similara.

Este important de mentionat inca un lucru adevarat despre KRUK. Compania NU aplica dobanzi sau comisioane proprii la datoria pe care o preia de la creditorul initial, potrivit legislatiei in vigoare. KRUK colecteaza asadar doar suma cesionata. Cei care constata insa ca suma datorata este mai mare trebuie sa stie ca suma suplimentara nu este adaugata de KRUK, ci poate fi penalizarea aplicata de creditorul initial pentru faptul ca nu a fost respectat termenul scadentei, conform contractului semnat.

Ce este fals despre KRUK

Unul dintre lucrurile false care se vehiculeaza pe internet despre KRUK este acela ca ar fi o banca. Este fals! KRUK este un partener al institutiilor financiare si al companiilor care ii predau solutionarea cazurilor acelor clienti cu datorii.

De asemenea, unii oameni care nu au suficiente informatii despre aceasta companie spun ca procedeaza abuziv in relatia cu persoanele datornice. Acest lucru este cat se poate de fals! Persoanele cu dosare KRUK sunt consiliate de reprezentantii companiei, intr-un mod deschis si sunt ajutati sa gaseasca o solutie eficienta la problemele lor financiare.

Impreuna cu un consultant, persoana care are restante isi analizeaza obiectiv situatia, punand in balanta veniturile si cheltuielile lunare si putand stabili o rata suportabila, fara sa fie nevoie sa faca anumite sacrificii. Astfel ca ajutorul pe care il primeste, de la personalul cu pregatire in domeniul economico-financiar si cu experienta in recuperarea creantelor ii ajuta pe oameni, intr-un mod cat se poate de constructiv, sa gaseasca o rezolvare la situatia lor.

In concluzie, pentru a obtine informatii adevarate despre companie, cel mai bine este sa se consulte site-ul oficial. In acest fel vor fi eliminate toate indoielile si afirmatiile false. De asemenea, pot fi consultati si reprezentantii societatii, la numerele de telefon afisate pe e-kruk.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.