Intalnire cu Harry Potter

0

Fanii Harry Potter se pregatesc pentru o noapte magica: 20 spre 21 iulie. La ora doua se va lansa ultimul volum al seriei Harry Potter – HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS.

Locatii magice:
Libraria Carturesti
Cei care vor intra pe aleea magica amenajata in strada Pictor Verona din Bucuresti (din bd Magheru, langa cinema Patria si libraria Carturesti), vor fi invitati sa inceapa cu calatoria de la ”Gara” spre ”Scoala” unde vor fi intampinati de directorul Scolii de Magie.
Impartiti pe ”Clase” vor participa la concursuri de abilitati specifice. Profesorii de diverse discipline magice, inclusiv o renumita Fortune-Teller, vor organiza cursurile respective, practice. Vor fi organizate concursuri cu premii speciale, de costume, de maturi ”cu personalitate”, si multe alte surprize.
Vrajitori-scutieri, unii dintre ei pe picioroange, amestecati in multime, vor da o mana de ajutor celor care pasesc prima oara in aceasta lume si se vor fotografia cu fanii. Vor fi standuri la care copiii isi pot achizitiona recuzita de specialitate si potiuni magice.
Momentul culminant va fi sosirea cartii, eveniment invaluit, pentru toata lumea, intr-un mare mister.

Librariile Humanitas te invita in aceeasi noapte sa sarbatoresti evenimentul intr-o atmosfera de Hogwarts:felinare, faclii si lumanari, magicieni, baghete magice, dulciuri, jocuri si concursuri cu premii.

Carrefour Militari
Vino costumat intr-unul dintre persoanjele lumii lui Harry Potter si participa la parada costumelor, vineri la miezul noptii ! Lansarea va fi oficiata de Hagrid si Leonard Iosefin.


Data/Ora: 02.00
Locatie: Carturesti, Librariile Humanitas, Carrefour Militari

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.