Ramada Plaza Bucharest ****

Ramada Plaza Bucharest ofera cazare intr-o cladire moderna, cu interioare elegante, fiind amplasata in sector 1, la doar 5 minute distanta de zona de afaceri Romexpo si la 10 km de Aeroportul International „Henri Coanda”.

Situat nu departe de centrul orasului este locul ideal de cazare pentru turistii in tranzit, oameni de afaceri sau turistii care viziteaza orasul.

Oaspetii hotelului vor fi placut surprinsi de eleganta camerelor, cu decor rafinat si imagini digitale,mobilier modern si  deosebit de confortabil, dotate cu aer conditionat, conexiune prin satelit, televizoare LCD cu Pay-TV si acces la internet wireless, birou mare cu telefon „reach-anywhere”, lumina difuza si scaun ergonomic, incuietori electronice si sistem dublu de blocare pentru fiecare usa, ceas cu alarma.

ramada

Cele 300 de camere ale hotelului sunt de mai multe tipuri, oaspetii putand alege intre camerele standard, executive, Junior si apartamente.

Pentru clientii cazati in apartamentele situate la etajul 11 se ofera dotari de top: TV Panoramic, Check-in/check-out express, port de date si servicii de internet wireless atat in camera cat si in intreg hotelul, halat de baie, papuci, room-service 24/24h iar zilnic gratuit o sticla de apa din partea casei.

Restaurantul Red Pepper serveste mic dejun de tip bufet, si preparate din bucataria internationala pâna la ore tarzii din noapte, iar Vanilla Bar ofera intr-o atmosfera intima bauturi fine.

Se ofera servicii de catering cu preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

Hotel Ramada Plaza este ideal pentru conferinte, intalniri de afaceri, cele 5 sali modern dotate cu tehnologie audio-video  fiind la dispozitia oamenilor de afaceri.

Hotelul dispunde si de o sala de fitness cu dotari moderne.

Parcarea este gratuita.

 

Animalele de companie nu sunt acceptate.


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *