Motel Saftica ***

Motel Saftica *** este amplasat in localitatea Saftica, in apropierea Bucurestiului, la doar 20 minute distanta de Piata Universitatii si 10 minute de Arcul de Triumf.

Motel Saftica ***

Fiind situat pe DN1, la 5 km de Aeroportul International "Henri Coanda", este frecventat atat de turisti in tranzit, oameni de afaceri cat si turistii care viziteaza orasul dar care vor sa se relaxeze departe de zgomotul si aglomeratia urbana.

     Situat chiar langa lac, inconjurat de spatiu verde si copaci umbrosi, hotelul ofera cazare in 20 camere dotate cu aer  conditionat, baie proprie, tv, conexiune cablu si relaxare la piscina moderna cu sistem de tratare a apei de ultima generatie.  Piscina Aqua del Mar este alcatuita din 3 spatii, cu adancimi diferite (zona de relaxare, cea de joaca si zona pentru inot si sarituri) si isi asteapta oaspetii cu un lounge unde se pot servi cocktail-uri si gustari.

    Restaurantul din cadrul motelului ofera meniuri traditionale romanesti in stilul "All you can eat" preparate cu legume proaspete din gradina proprie, pizza pregatita in cuptor cu lemne si rafinate meniuri internationale.

    Oaspetii motelului se pot relaxa in Cocktail-bar-ul si Espresso Bar-ul de langa piscina unde pot servi cafea aromata si bauturi fine.

    La dispozitia oamenilor de afaceri sunt doua sali de conferinte, in care se pot organiza traning-uri pentru 10-15 persoane, prezentari de produse si conferinte pentru 250 persoane, salile fiind dotate cu sonorizare, flipchart, videoproiector, toate dotari de ultima generatie.

    Salonul Toujours l’Amour ofera conditii deosebite pentru organizarea de nunti, botezuri si alte evenimente private.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

19 răspunsuri la „Motel Saftica ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *