Hotel Unique ****

Hotel Unique **** Amplasat in centrul Bucurestiului, langa Piata Romana, dar intr-o zona linistita, ferita de zgomotul aglomeratului oras, hotelul a fost construit in 2006 si a fost complet renovat si modernizat in anul 2011.

Hotel Unique ****

Hotelul este amplasat la mica distanta de fostul Palat Regal, in apropierea principalelor centre financiare, politice, istorice ale Bucurestiului, oaspetii hotelului putand ajunge in scurt timp in locurile de interes turistic sau de afaceri.

Turistii au de ales intre vizitarea muzeelor, spectacole de teatru, concerte in elegantul Ateneu Roman, seri relaxante in zona Centrului vechi, iar oamenii de afaceri pot ajunge cu usurinta in zona Centrului expozitional Romexpo, Twin  Gates, World Trade Center Bucharest. 

Hotelul cu un design avangardist, interioare moderne si cele 14 camere duble si apartamentul cu vedere panoramica,  spatioase, mobilate ultramodern si dotate cu facilitati de ultima ora, ofera oaspetilor sai relaxare, intimitate si confort intr-o atmosfera calda, primitoare, precum si servicii de calitate oferite de personalul hotelului.

Camerele  Hotel Unique sunt dotate cu sistem de climatizare reglabil, minibar, internet  de mare viteza, birou de lucru, televizor conectat la cablu, telefon international. Accesul in camerele hotelului se realizeaza cu liftul.

Oaspetii au la dispozitie servicii de room-service, depozitare valori, rent-a-car, fax si o sala de conferinte, dotata cu mobilier de calitate si echipament modern. Sala se poate folosi atat pentru sedinte, conferinte cat si pentru organizarea de petreceri private.

Hotelul dispune de un salon pentru servirea mic-dejunului in stil bufet, cafenea, lobby, gradina de vara, parcare.

Animalele de companie nu sunt acceptate.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *