Hotel Tripoli***

Hotel Tripoli*** este situat la zece minute distanta de Centrul istoric, Teatrul National, Calea Victoriei, Mall Vitan, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Parcul Cismigiu, Primaria Municipiului Bucuresti, Stadionul National Arena.

Hotel Tripoli***

Amplasarea in apropierea centrului financiar, bancar, administrativ si cultural al Bucurestiului, face ca Hotel Tripoli sa fie frecventat de oameni de afaceri si turisti deopotriva.

    Hotelul ofera cazare in 14 camere spatioase  (apartamente, camere duble cu pat matrimonial sau twin si camere triple), decorate cu bun gust, mobilate modern, oferind oaspetilor confort si intimitate. Apartamentele sunt situate la mansarda, cu vedere de ansamblu asupra orasului.

    Camerele sunt dotate cu mini bar,  aer conditionat, LCD, televiziune prin cablu, conexiune la internet, au baie proprie cu cabina de dus si uscator de par.

    Se ofera gratuit servicii de receptie non-stop, pastrare valori, camera pentru bagaje, comenzi taxi, expedierea corespondentei, rezervare bilete, informatii turistice, iar cu plata sevicii de telefon international, curatatorie, spalatorie,calcatorie, mic dejun suplimentar celui inclus in tariful camerei, minibar, receptionare si transmitere fax,    fotocopiere documente, rent-a-car, transfer de la/la aeroport.

    Parcarea este gratuita.
    Animalele de companie sunt acceptate la cerere.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

  1. Avatar Bibiri Mariana-Ana
    Bibiri Mariana-Ana

    Am primit un telefon,in aceasta seara,ca vor veni maine,hingherii,sa ridice cainii din Crangasi nr.24-vis-a-vis de piata,in spatele si fata blocului de langa farmacia SENSIBLU- va rog din suflet sa-i salvati-majoritatea, sunt castrati-Va multumesc,ca existati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *