Hotel Tania***

Hotel Tania*** este situat in apropierea Centrului vechi al Bucurestiului, nu departe de principalele puncte de interes turistic si cultural, cum ar fi: Muzeul de Istorie, Opera Romana, Teatrul National, Ateneul Roman, Palatul Regal, cat si de centrele financiare si administrative ale orasului.

Hotel Tania***

La mica distanta de hotel se afla Piata Unirii, unde clientii hotelului pot face cumparaturi la magazinul Unirii, alte centre comerciale,  piata cu produse agricole sau pot lua masa la unul din fast-food-uri,le din zona.

      Hotelul este o constructie noua, cu design modern, interioare  elegante si dotari de ultima generatie. Este compus din 17 camere (7 single, 7 double, 2 apartamente junior si un apartament suite).

     Camerele sunt spatioase, in culori calde,  mobilierul este modern cu design elegant, dotarile sunt specifice unui hotel de 3 stele: ferestre dotate cu aer conditionat, televizor, conexiune cablu TV, telefon, conexiune internet, minibar, oferind confort si relaxare.

     Personalul hotelului ofera cu amabilitate servicii de room service, servicii de secretariat, spalatorie, transfer de la/catre aeroport, inchirieri masini, comenzi taxi, rezervari de bilete,
servicii de curierat, trezire la cerere, camera de bagaje,  pastrarea obiectelor de valoare.

      Hotel Tania pune la dispozitie clientilor sai receptie deschisa non-stop, sala de conferinte, sala de festivitati , fax, imprimanta, copiator, ziare, reviste, terasa, camere pentru nefumatori.

      Animalele de companie nu sunt acceptate.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *