Hotel Persepolis *****

Hotel Persepolis ***** situat in zona de nord a Bucurestiului, in apropierea Aeroportului International Henri Coanda, ofera – ca si vechiul oras cu acelasi nume din vechea Persie – eleganta, lux,stralucire si totodata confort si relaxare prin dotarile moderne si facilitatile oferite.

Hotel Persepolis *****

    Denumirea de Persepolis – oras legendar, renumit pentru  cladirile somptuoase, se potriveste perfect   acestui elegant hotel, amplasat in apropiere de zona complexului Romexpo si la cativa metri distanta de Parcul Herastrau,  facand ca  hotelul sa fie frecventat atat de oameni de afaceri cat si de turisti.

     Hotel Persepolis ofera oaspetilor sai cazare in cele 10 apartamente si 20 camere, elegant decorate, deosebit de spatioase mobilate in stil spaniol, oferind spatii generoase atat pentru relaxare cat si pentru lucru. Camerele sunt dotate cu  paturi matrimoniale sau twin. Fiecare camera are propriul sistem de aclimatizare, telefon cu linie directa internationala, seif,minibar, conexiune internet wireless, sistem audio propriu , detectoare de fum si se inchid cu sistem electronic. Baile sunt echipate cu cabine cu hidro masaj, cada, uscator de par, telefon. Oamenii de afaceri pot utiliza cele mai moderne tehnologii cu care sunt dotate camerele hotelului: conexiune wireless la internet, telefon cu speaker si  mesagerie vocala, fax si conectare  modem.

     Restaurantul hotelului, barul de zi si sala de conferinte (complet echipata cu cea mai moderna aparatura:  internet wireless, fotocopiere ,  fax,  VHS video,  CD stereo la cerere, flipcharts),  completeaza oferta de servicii ale acestui luxos hotel, reprezentand locatii perfecte pentru intalniri de afaceri, organizarea de evenimente si petreceri private.   Alte facilitati oferite de Hotel Persepolis: heliodrom, transfer de la/la aeroport, spalatorie, trezire la cerere, room-service.

     Pentru orele de relaxare, centrul SPA  isi asteapta oaspetii cu jacuzzi, piscina acoperita, sauna, sala de fitness.

   Hotelul dispune de parcare subterana.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

3 răspunsuri la „Hotel Persepolis *****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *