Hotel Moxa ****

Hotel Moxa **** este un luxos boutique hotel amplasat in centrul orasului, intr-o zona linistita, ferita de zgomotul marilor bulevarde.

Hotel Moxa ****

Este situat in apropierea multor obiective de interes turistic (fostul Palat Regal, Arcul de Triumf, Muzeul George Enescu, Centrul vechi) dar si a centrelor de afaceri (America House, Europe House, Bucharest Corporate Center). Clientii hotelului pot ajunge in scurt timp la cele mai cunoscute magazine, restaurante, baruri, cluburi, baruri, parcuri.

Restaurat de curand,  Hotel Moxa are un aspect modern combinat insa cu stilul original al secolului XIX. Cele 53 de camere  sunt elegant mobilate, decorate cu gust,confortabile, fiind special concepute pentru a izola oaspetii de zgomotul orasului si dotate cu aer conditionat, incalzire, internet de mare viteza, wireless, LCD, televiziune prin cablu, seif, minibar.

Salonul elegant ofera mic-dejun in stil bufet iar seara se transforma intr-un bar luxos, intim unde se servesc bauturi fine. Hotelul dispune de  gradina si de o terasa eleganta.

Pentru oaspetii hotelului se ofera acces gratuit la sala de fitness. In incinta hotelului se gaseste si un SPA modern care ofera clipe de relaxare in sauna si in camera special amenajata.

Personalul este la dispozitia clientilor 24/7 oferind servicii de calitate si raspunzand cu amabilitate oricaror solicitari.

Hotelul pune la dispozitie camere pentru persoane cu dizabilitati, ascensor pentru persoane, camera de bagaje, oferind servicii de room service, mic dejun in camera, inchirieri auto, transfer aeroport, parcare privata.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

6 răspunsuri la „Hotel Moxa ****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *