Hotel Lido ****

Hotel Lido **** Situat in centrul orasului, pe una din cele mai circulate bulevarde, este frecventat atat de turisti cat si de oamenii de afaceri.

 

Hotel Lido ****

a fost inaugurat  în 1930 si a fost proiectat de arhitectul Ernst Doneaud., incadrand stilul hotelului in peisajul "Micului Paris".

  Camerele single si double si apartamentele sunt elegante, mobilierul si decoratiunile reconstituind o parte din atmosfera din "Micul Paris" de odinioara insa dotarile se ridica la standardele unui hotel de 4 stele. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv cu programe prin satelit,  telefon.

Pentru relaxare hotelul pune la dispozitia clientilor sai gradina de vara, piscina, sauna, jacuzzi, masaj (anticelulitic sau de relaxare), sala de fitness, beauty salon. 

Restaurantul Blanche (90 locuri) serveste oaspetilor sai mancaruri traditionale romanesti si internationale,intr-o atmosfera eleganta.Clientii mai au la dispozitie si salon pentru servirea micului dejun, braserie, bar de zi.

Personalul hotelului ofera servicii de room service, pastrare valori, spalatorie, schimb valutar, parcare, satisfacand cu amabilitate cerintele clientilor.

 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

11 răspunsuri la „Hotel Lido ****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *