Hotel JW Marriott Bucharest Grand *****

Hotel JW Marriott Bucharest Grand, situat in apropierea Palatului Parlamentului, face parte din lantul hotelier JW Marriott Hotels and Resorts. Hotelul a avut onoarea sa aiba ca oaspeti multi sefi de state si guverne precum si regi ai Europei.

Hotel JW Marriott Bucharest Grand *****

       Cladirea hotelului este structurata pe 8 nivele si 2000 m.p. Cele 379 camere si 22 apartamente (din care 2 prezidentiale) ofera eleganta si confort atat oamenilor de afaceri cat si turistilor care viziteaza Bucurestiul.

     Camerele “Guest Room”, “Executive Guest Room” si “Grand Executive Guest Room” cat si apartamentele “Executive Suite”, “Senator Suite”, “Business Suite”, “Ambasador Suite” si “Presidential Suite” ofera cele mai fastuoase si vaste spatii de cazare, precum si dotarile si facilitatile cerute de turismul de inalta clasa.

       Pentru timpul liber si recreere hotelul pune la dispozitie oaspetilor piscina, sauna, jaccuzzi, sala de fitness, o zona cu magazine si un Grand Cazino.

 Cele 6 restaurante din incinta hotelului ofera meniuri variate din bucataria internationala, fiecare cu specific aparte: “Champions”(bucatarie “tex-mex” – 180 locuri) , “Cucina”(restaurant cu specific italienesc – 115 locuri), “JW Steakhouse Bucharest” (American Concept – 220 locuri) , “Pavilion Lounge” (Bar international – 80 locuri ), “Viena Lounge” (cafenea in stil austriac – 106 locuri). Totodata, hotelul are si o terasa (deschisa din mai pana in septembrie) “The Garden” unde se servesc salate si dulciuri in atmosfera muzicii clasice.

Cu cele 12 sali de conferinte dotate cu cele mai moderne tehnologii audio-video si de secretariat, Hotel JW Marriott Bucharest Grand ofera conditii deosebite pentru desfasurarea de intalniri de afaceri, conferinte, training-uri. Sala de bal “Grand Ballroom” recent renovata este locatia perfecta pentru receptii, banchete, baluri, reprezentatii teatrale.

Dintre principalele facilitati si servicii se remarca room service non stop, babysitting, servicii de secretariat, valet-parking, majordom. Animalele de companie sunt acceptate in hotel.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

21 de răspunsuri la „Hotel JW Marriott Bucharest Grand *****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *