Hotel Intercontinental *****

Hotel Intercontinental Bucuresti – primul hotel de 5 stele din Romania, construit in 1971, este una dintre cele mai inalte cladiri ale capitalei. Fiind situat in centrul Bucurestiului (Piata Universitatii) ofera o perspectiva deosebita asupra orasului, fiind la mica distanta de numeroasele puncte de atractie si centre de afaceri.

Hotel Intercontinental *****

    Hotelul ofera clientilor cazare in 284 camere si apartamente spatioase, elegante si confortabile.  Se remarca apartamentul Imperial (240 m.p.), singurul din Bucuresti dotat cu sauna si pian. 

Pentru relaxare oaspetii au la dispozitie: piscina interioara incalzita, sala de gimnastica, masaj, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, solar, toate aflate in centrul de sanatate amplasat la etajul 22.

       Braseria "Corso", unde peretii de sticla dau un accent natural locatiei, cu meniul traditional romanesc sau bunatati din bucataria internationala satisface cele mai rafinate gusturi. Restaurantul Modigliani, intr-o atmosfera romantica, ofera meniuri originale, preparate sub supravegherea unui bucatar-sef italian.

     "Intermezzo Piano" Bar este locul unde oaspetii hotelului pot petrece seri relaxante intr-o atmosfera clasica,rafinata, in acorduri de pian (live) si savurand un cocktail sau o bautura calda.

In cele 8 sali de reuniuni ale hotelului (cea mai incapatoare putand primi 600 invitati) se pot organiza expozitii, conferinte, seminarii, iar in sala de la etajul 21 se pot organiza baluri si alte evenimente, hotelul punand la dispozitie moderne echipamente audio-video.

       Personalul hotelului este amabil si profesionist, fiind pregatit sa raspunda oricarei solicitari ale clientilor hotelului.

      Hotel Intercontinental ofera toate facilitatile pentru  satisfacerea cerintelor tuturor oaspetilor, inclusiv servicii de baby-sitting, car-rental,  internet service si o parcare de 70 locuri. Se accepta animalele de companie.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

34 de răspunsuri la „Hotel Intercontinental *****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *