Hotel Ibis Palatul Parlamentului***

Hotel Ibis Palatul Parlamentului*** face parte din lantul hotelier international Ibis (prezent in Romania cu 4 hoteluri).

Hotel Ibis Palatul Parlamentului***

 

 Hotelul a fost inaugurat in anul 2005 si este situat in apropriere de Palatul Parlamentului. Este un hotel destinat atat  turismului de afaceri, cat  turismului organizat, fiind amplasat in apropierea centrului administrativ, financiar, cultural al orasului.

    Hotelul ofera cazare in 161 camere (7 apartamente, 48 camere twin, 40 camere Parlamentare, 64 camere cu pat matrimonial si 2 camere pentru persoane cu handicap locomotor) elegant mobilate si dotate cu  aer conditionat, LCD, cablu TV prin satelit, frigider, telefon cu acces linie  directa intern si international, facilitati de conectare la internet, acces securizat in camera pe baza de cartela electronica, baie cu dus/cada pentru a oferi confort si siguranta clientilor.

    Clientii hotelului au la dispozitie un restaurant cu specific mediteranean “Sud & Cie” unde se servesc preparate traditionale romanesti si meniuri internationale.

    Pentru oamenii de afaceri cazati in Hotel Ibis este amenajat un business corner si pentru sedinte, training-uri, conferinte, meeting-uri sunt puse la dispozitie 6 sali dotate cu  videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie.

    Personalul hotelului ofera servicii de rezervari bilete, inchirieri auto, curatatorie, spalatorie, transfer de la / la aeroport. Hotelul este dotat cu receptie non-stop, camera de bagaje, seif, ascensor de persoane, beauty salon, schimb valutar, bancomat, parcarea fiind supravegheata permanent.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *