Hotel Howard Johnson Grand Plaza *****

Hotel Howard Johnson Grand Plaza este unul din cele 7000 de hoteluri apartinand WYNDHAM HOTEL GROUP, fiind situat in centrul Capitalei, langa Piata Romana.

Hotel Howard Johnson Grand Plaza *****

 

 

Renovat in 2003, hotelul (situat intr-una din cele mai inalte cladiri din oras) ofera oamenilor de afaceri si turistilor care viziteaza Bucurestiul, toate facilitatile solicitate si servicii de inalta clasa, intr-o atmosfera moderna si relaxanta.

Clientii pot alege din cele 285 de camere si apartamente repartizate pe 18 etaje, modern mobilate (mobilierul fiind importat din Franta, special conceput pentru acest hotel) si oferind dotari de ultima ora (internet de mare viteza, acces pe baza de card electronic, televiziune prin satelit).

Hotel Howard Johnson Grand Plaza  pune la dispozitie oaspetilor sali 9 sali  (echipate cu aparatura audio-video)  pentru organizarea de intalniri de afaceri, conferinte, training-uri, dar si nunti, botezuri, petreceri aniversare.

Pentru relaxare si petrecerea timpului liber, hotelul dispune de sauna, solar, sala de gimnastica cu dotari moderne, bar-cafe si terasa. Restaurantele Benihana (specific japonez) si Avalon (bucatarie internationala), completeaza oferta acestui modern hotel. 

Alte facilitati: Room service 24 ore;  acces internet, seif,  acces persoane cu dizabilitati, parcare supravegheata (capacitate 200 locuri, servicii de transport).

 

 

 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

19 răspunsuri la „Hotel Howard Johnson Grand Plaza *****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *