Hotel Holly Blue ***

Hotel Holly Blue *** este situat in zona de nord a orasului, in cartierul Pipera, in imediata apropiere a Parcului Floreasca si la cateva minute distanta de Parcul Herastrau, fiind ideal pentru oamenii de afaceri sau turistii care viziteaza Bucurestiul.

Hotel Holly Blue ***
 

    Amplasat pe o strada linistita, departe de aglomeratia Bucurestiului, hotelul este la doar 15 minute de centrul orasului, unde clientii hotelului pot vizita obiective turistice, culturale, pot petrece seri in restaurantele si pub-urile din Centrul vechi sau pot admira picturile din Muzeul de Arta situat in fostul Palat Regal.

    Hotel Holly Blue dispune de camere spatioase, mobilate cu mobila moderna si decorate cu gust, oferind cazare in camere simple, duble si apartamente de 2 sau 4 camere. Fiecare camera este dotata cu birou de lucru, bar, semineu, TV, cablu TV, acces internet, DVD Home Cinema Theatre, baie complet utilata(jacuzzi/ dus cu hidromasaj) pentru a asigura confortul si relaxarea clientilor hotelului.
 
    Oaspetii hotelului au la dispozitie camera de sedinte, casino, discoteca, salon de mese, sauna, piscina exterioara, masaj, curte interioara cu gradina, terasa, lobby bar, snack bar precum si servicii de room service, spalatorie, curatatorie, secretariat, trezire la cerere, servire mic dejun-pranz-cina la cerere, transfer de la/la aeroport.
   
    In incinta hotelului se afla Clubul Holly Blue Relax & Party unde se pot organiza petreceri private.

    Parcarea este gratuita. Animalele de companie sunt acceptate.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

13 răspunsuri la „Hotel Holly Blue ***”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *