Hotel Dacia RRT****

Hotel Dacia RRT**** Atat prin zona unde este situat, cat si prin tehnologia moderna si facilitatile business, hotelul este preferat de oamenii de afaceri si de turisti.

Hotel Dacia RRT****

Cele 50 de camere, single, double twin si doble twin deluxe ale hotelului sunt spatioase, confortabile, mobilate cu bun gust si eleganta, dotate cu aer conditionat, incalzire, internet, cablu tv, minibar, seif, telefon, LCD, birou, baie cu toate facilitatile.

Restaurantul hotelului ofera specialitati traditionale românesti si meniuri din bucataria internationala pentru a satisface cele mai rafinate gusturi ale clientilor sai.

Pe timpul verii, din aprilie pana in octombrie, clientii Hotel Dacia RRT se pot relaxa in gradina de vara, servind cocktail-uri rafinate.

Sala de conferinte, poate fi amenajata in format teatru (60 locuri) si in format clasa (30 locuri) fiind locul ideal pentru intalniri de afaceri, conferinte, training-uri, lansari de produse. Sala este dotata cu internet wireless, sistem de climatizare, flip chart, consumabile, iar suplimentar cu videoproiector, ecran proiectie, sonorizare.

Alte facilitati oferite de hotel: transfer aeroport, spalatorie, curatatorie chimică, mic dejun în camera, inchirieri auto, fax/copiator, serviciu de vanzare bilete.

Parcarea este gratuita.

Animalele de companie nu sunt acceptate.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *