Hotel Crowne Plaza Bucharest ****

Hotel Crowne Plaza Bucharest **** face parte din lantul hotelier „InterContinental Hotels Group” cu peste peste 4500 de hoteluri in intreaga lume.

Hotel Crowne Plaza Bucharest  ****

 este situat in nordul capitalei, intr-o zona linistita, in apropiere de centrul de expozitii "Romexpo" si "World Trade Center Bucharest" si la cateva minute de Parcul Herastrau si Muzeul Satului, fiind locatie perfecta pentru oamenii de afaceri cat si pentru turisti.

Hotelul ofera cazare in 130 camere spatioase, mobilate clasic si elegant in culori odihnitoare, avand balcoane cu vedere spre gradina hotelului. Cele 8 apartamente vaste, dotate cu aer conditionat, cablu/satelit TV, LCD, birou de lucru, cafetiera, seif, uscator de par, ofera oamenilor de afaceri posibilitatea de a lucra la un birou modern, avand acces la internet de mare viteza, wireless, si telefon. (Persoanele cu dizabilitati au acces facil in apartamente si toate amenajarile necesare).

Personalul hotelului este profesionist, oferind cu amabilitate servicii de room-service 24 ore, apel trezire, transport aeroport, asistenta pentru salile de conferinte, masaj, raspunzand cu promptitudine solicitarilor clientilor.

Pentru intretinere si relaxare, oaspetii hotelului au la dispozitie terasa cu sezlonguri, teren de tenis, piscina, sauna, jacuzzi.

Hotel Crowne Plaza asigura oamenilor de afaceri 16 sali cu capacitatea maxima de 450 persoane, dotate cu cele mai moderne echipamente audio-video pentru organizarea de intaniri de afaceri, sedinte, training-uri, conferinte de presa. 

Crowne Ballroom, salile Orhideea, Primavera si Magnolia sunt perfecte atat pentru sedinte, conferinte, cocktail-uri dar si pentru organizarea de nunti, botezuri, baluri, pretreceri private. 

Alte 7 sali de sedinte sunt amplasate intr-o zona a hotelului care beneficiaza de lumina naturala. Sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie si ofera intimitate si confort pentru organizarea de intalniri de afaceri.
 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

9 răspunsuri la „Hotel Crowne Plaza Bucharest ****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *