Hotel Centre Ville Aparthotel ****

Centre Ville ApartHotel este situat in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Ateneului Roman, Muzeului de Arta, Muzeul George Enescu, Gradina Cismigiu si a altor muzee si sali de spectacol.

Hotel Centre Ville Aparthotel ****  

La mica distanta de hotel, pe calea Victoriei, oaspetii au posibilitatea sa petreaca timpul liber in restaurante si baruri moderne sau sa faca cumparaturi in magazine cu renume. Din zona unde este amplasat hotelul , oamenii de afaceri pot ajunge in scurt timp in orice zona a orasului.

             Cele 240 de apartamente ale hotelului (standard, superior si executive) ofera cazare in una pana la 5 camere, fiind alcatuite din sufragerie, bucatarie, unul sau mai multe dormitoare, baie, modern mobilate si dotate cu climatizare, minibar, telefon, televiziune prin satelit,2 LCD-uri in fiecare apartament. Personalul hotelului asigura room service 24 ore.

        Pentru relaxare si petrecerea timpului liber, clientii Centre Ville Aparthotel pot folosi la facilitatile moderne oferite de Radisson Blu Hotel: piscina interioara si exterioara, "Bali" Spa, jacuzzi, sauna, sala de fitness si sala de gimnastica precum si acces la Platinum Casino (cel mai mare cazino din Bucuresti).

        Restaurantele "Dacia Felix" (cu oferta diversificata pentru mic dejun), "Prime Steaks & Seafood" (care ofera posibilitatea alegerii vinului direct din crama), "Caffee Cita" (bucatarie italiana), si  "Pool Side Grill" au o oferta variata, care satisface cele mai rafinate gusturi.

           Barurile "Blå Lounge" (cu podea din sticla, ce seara devine "de gheata"), "Dark Blå" (cu oferta diversificata de cognac-uri si tigari fine) si "Light Blå" (terasa situata langa piscina si gradina) pot satisface gusturile rafinate ale oaspetilor hotelului.

           Parcare privata contra-cost.

           Animalele de companie nu sunt acceptate.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

32 de răspunsuri la „Hotel Centre Ville Aparthotel ****”

 1. Avatar andreea
  andreea

  as vrea sa aflu mai multe detalii privind specializarea fotografie-videoprocesarea imaginii computerizata

 2. Avatar Ana
  Ana

  in ce sector se afla universitatea

 3. Avatar alina
  alina

  in ce sector se afla facultatea?

 4. Avatar marius
  marius

  se poate face si la distanta aceasta facultate.va rog sa-mi raspundeti,ma intereseaza mult aceasta informatie.

 5. Avatar nestor
  nestor

  as vrea si eu sa aflu mai multe detalii privind specializarea fotografie-videoprocesarea imaginii computerizata. M-ar interesa conditii de inscriere, care este taxa scolarizarii,durata, daca se poate face si al distanta. Multumesc.

 6. Avatar alexandra
  alexandra

  as vrea sa aflu detalii despre facultatea de Arte ramura textile – vestimentatie: durata, pret, si in ce conditii se intra!

 7. Avatar gabi
  gabi

  As vrea sa ma specializez in tehnica turnarii in ceara pierduta. As putea urma un curs sau o specializare ?
  Ma puteti ajuta cu informatii ? Va multumesac mult.

 8. Avatar Mirica Bogdan
  Mirica Bogdan

  As vrea sa stiu mai multe de domeniile de activitate in ceea ce priveste design-ul in general, durata facultatii, pretul si termenul limita pentru inscrieri

 9. Avatar BLAJ IULIANA
  BLAJ IULIANA

  Imi puteti spune si mie cat este taxa pe anul scolar 2006-2007 la sectia Grafica, anul I. VA MULTUMESC!

 10. Avatar Andra
  Andra

  Suntem in cautari de un student la design vestimentar in ani terminali care este dispus sa se afirme si sa isi prezinte creatiile proprii intr-o prezentare de moda destinata femeilor de afaceri. punem la dispozitie locatie corespunzatoare si doua fotomodele!
  Pentru detalii: 0727 727 244

 11. Avatar dana simionescu
  dana simionescu

  sunt din tm ,cla a 12a la moda.as vrea sa studiez la bucuresti moda.ce ar trebui sa fac?

 12. Avatar BANICA GABRIELA
  BANICA GABRIELA

  As dorii sa stiu daca perioada de studii la desugn vestimentar este mei putin de 5 ani?Daca exista filiera si in orasul Ploiesti sau in jud:prahova

 13. Avatar BANICA GABRIELA
  BANICA GABRIELA

  As doriisa stiu pretul,durata si care este formularul de inscriere la facultate design vestimentar la distanta

 14. Avatar nicolle
  nicolle

  Sunt interesata de cursurile Facultatii de Arte Decorative si Design, iar pentru aceasta am nevoie de cateva informatii. In ce consta examenul de intrare, care este termenul limita pentru inscrieri , care este taxa anuala si cum se poate achita si ce este mai important , daca pana in prezent nu am urmat cursurile nici unei scoli de arte care sunt sansele de reusita ( mentionez ca sunt dispusa la efort maxim ) .Multumesc anticipat !!

 15. Avatar vlad
  vlad

  Caut grafician care sa stie sa vectoerizeze 2d dupa imagini si sa aiba talent la caricaturizare.
  0724307256

 16. Avatar Manu
  Manu

  idem nicolle

 17. Avatar mihael@
  mihael@

  mi-ar placea sa aflu toate datele referitoare la facultatea de arte decorative si design.examen de admitere,si toate informatiile necesare.ma puteti ajuta?va multumesc!

 18. Avatar stefania
  stefania

  ca toti ceilalti, as vrea sa stiu cum se desfasoara examenul de admitere pentru design vestimentar. daca puteti sa imi raspundeti. multumesc anticipat.

 19. Avatar ruxandra
  ruxandra

  as dori sa aflu cand este examenul de atmitere la facultate de arte la sectia de pictura anul 2007 si in ce consta acest examen,cate locuri sunt disponibile si daca sunt locuri fara plata. as dori sa stiu daca in cadrul sectiei de pictura se pot face si cursuri de vitralii sau daca se pot face optional.

 20. Avatar ruxandra
  ruxandra

  as dori sa stiu daca se vor mai tine cursurile de pregatire din luna august pt cei care doresc sa dea examenul de admitere. in ce perioada si cat costa.multumesc mult!

 21. Avatar Puicar Catalin
  Puicar Catalin

  Asi dori sa aflu cat mai multe informati despre admiterea la sectia grafica din cadrul Universitati de Arte din Bucuresti ..si daca exista ceva cursuri pregatitoare inaintea examenului.

 22. Avatar sandu alexandra irina
  sandu alexandra irina

  As dori sa stiu daca se fac cursuri de pregatire pentru facultate / sectia pictura.Eu sunt clasa a x/a la liceul de arta din Slobozia si vreu sa stiu daca pot urma si eu aceste cursuri de pregatire, bineinteles contra/cost. si daca da, unde ma pot inscrie.
  va multumesc

 23. Avatar nicoleta
  nicoleta

  Eu sunt intr-o situatie mai delicata pt ca sunt la o scoala britanica particulara in clasa a 11 a si NU am bacul de la scoala romaneasca.Aici este diferit bacul ,se numeste A level.As putea sa intru fara bacul romanesc doar cu bacul care o sa-l dau anul viitor si cu portofoliul?Eu momentan fac arta foaret intensiv si + 4 limbi straine(engleza,spaniola,francza si italiana)
  Vreau neaparat sa intru aici si as vrea sa stiu toate optiunile care le am.
  Va multumesc mult si tare mult as vrea un raspuns.

 24. Avatar Valentina M.
  Valentina M.

  As dori sa aflu in ce consta schita de proiec si compozitia in culoare pe sectia de design de produs, interior si graphic design din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design.Va multumesc!

 25. Avatar Meduza
  Meduza

  Imi poate spune careva in ce consta mai exact admiterea la fac. de design vestimentar ??

 26. Avatar pitbull
  pitbull

  as vrea sa aflu si eu in ce consta admiterea,daca mai trebuie mapa cu lucrari,si de cand incep pregatirile.as mai vrea sa aflu cat costa caminul pe timpul; pregatirilor si camn cat costa toate pregatirile…va multumesc

 27. Avatar Iulian t-veni
  Iulian t-veni

  as vrea sa stiu cand se fac inscrierile,in ce consta examenul,de cand incep pregatirile si cat costa caminul in perioada de pregatire.VA MULTUMESC!!!

 28. Avatar andreea
  andreea

  as si eu sa stiu va rog mult cam ce anume trebuie sa invat ptr a putea da admiterea la faculatea de arte .Eu sunt eleva in cls a x la un liceu obisnuit dar vreau sa urmez o facultate de arte plastice si as dori niste informatii dak se poate.cam ce anume trebuie sa invat pt a putea sustine examenul.VA MULTUMESC MULT!

 29. Avatar alex
  alex

  se preda cumva 3d studio max la una din facultati??daca da va rog trimiteti-mi un mail

 30. Avatar Davidov Ediz
  Davidov Ediz

  Salut … sunt presat de timp ptr ca curand va trebuie sa pasesc intr-una din facultati … as dori sa stiu daca la aceasta fac. se preda arta fotografica … si daca puteti da niste detalii . ( cati ani / ce trebuie ptr admintere ) etc . Sa spunem ca sunt pasionat de fotografie si ar fi un obiectiv de atins . Ms

 31. Avatar oleg
  oleg

  as vrea sa aflu mai multe detalii despre actorie

 32. Avatar andreea
  andreea

  intrati pe universitatea national de arte si aveti acolo toate informatiile necesare. Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *