Hotel Casa Capsa *****

Hotel Casa Capsa este situat in centrul Bucurestiului istoric, pe Calea Victoriei, intr-o cladire de 3 etaje, construita in anul 1852, in apropierea obiectivelor de interes pentru oaspetii care viziteaza Bucurestiul: Muzeul de Arta, Teatrul National, Muzeul George Enescu, Muzeul de Istorie, Parcul Cismigiu.

Grigore Capsa, fondatorul hotelului la care au poposit de-a lungul timpului  multe personalitati ale Europei – printre care Imparatul Franz-Iosef, regii Greciei, Serbiei, Bulgariei – a reusit sa ofere hotelului o atmosfera cu influente occidentale, calitate si  rafinament.

  Restaurat in 2003,  Hotel Casa Capsa, care si-a pastrat farmecul de odinioara impresionand prin mobila somptuoasa si candelabrele masive, ofera cazare in 60 de camere (8 camere Classic, 4 camere Standard, 37 camere Deluxe, 10 camere Junior Suites si un Apartament Imperial ) dotate  cu paturi queen size si king size. Design-ul inspirat de secolul  XIX  face ca oaspetii hotelului sa se simta ca in „Micul Paris” de odinioara, insa dotarile si facilitatile de ultima generatie le reamintesc de secolul in care se afla.

   In saloanele si salile hotelului se pot organiza banchete, congrese, simpozioane, expozitii, intalniri, fiind dotate cu aparatura de ultima generatie iar personalul amabil putand asigura asistenta IT. Pentru momentele de relaxare oaspetii hotelului au la dispozitie sala de fitness si sauna.
Restaurantul hotelului este unul din cele mai apreciate  din oras, multi actori, scriitori, alte celebritati putand fi intalnite  in atmosfera intima si relaxanta a restaurantului.
Hotel Casa Capsa ofera clientilor sai  servicii de receptie 24/24 h, camere pentru nefumatori, lift, aer conditionat, fax,  internet wireless, room-service, pastrare valori, spalatorie, curatatorie, beauty-shop, acces la sala de fitness si sauna.
      Parcarea este gratuita.
      Animalele de companie nu sunt acceptate, din nefericire.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *