Hotel Alexander *****

Hotel Alexander, perfect pozitionat, facilitand accesul spre Bucuresti (Parcul Herastrau, Arcul de Triumf, Muzeul Satului) cat si catre aeroportul international, autostrada Soarelui, DN1 – este situat in zona Pipera-Tunari (Bulevardul Pipera nr.1), fiind parte a complexului Twin Tower Barba Center.

Hotel Alexander *****

     Cazarea se face in 50 camere (40 camere single standard, 8 camere duble twin si 2 apartamente). Camerele si apartamentele sunt spatioase, cu suprafete de peste 45 mp, mobilate modern si decorate la cele mai inalte standarde.

         Hotel Alexander  pune la dispozitie 5 sali de conferinte (capacitate: intre 80 si 350 de persoane), si  3 sali-restaurant (capacitate: intre 120 si 350 de persoane – pentru nunti, botezuri, alte evenimente). Toate salile de conferinte-evenimente dispun de echipamente moderne audio, video. 

         Cele 3 restaurante de lux servesc mancaruri romanesti si internationale, precum si un meniu macedonean deosebit. Terasa si cele 2 restaurante “fast-food” incanta clientii cu o bucatarie simpla dar care satisface cele mai rafinate gusturi. Totodata, clubul privat “Alexander Bar” ofera un loc perfect pentru intalniri de afaceri sau petreceri private.

         Centrul Spa ofera gratuit oaspetilor hotelului, intr-o atmosfera intima, ideala dupa sedintele obositoare,  sauna, fitness si Jacuzzi, masaje de relaxare, anticelulitice, de intretinere sau sedinte de reflexoterapie  –  reflexologie.

 Facilitati si servicii :  Spatii de cazare pentru nefumatori; servicii de spalatorie si curatatorie;  card de acces in camere; seif; transfer de la si catre aeroport;  xerox si fax la receptie; servicii  de wake-up,  mesagerie; conexiune wireles.

       Hotelul dispune de parcare (subterana si supraterana, cu monitorizare si supraveghere video), gratuita pentru oaspetii hotelului.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Hotel Alexander *****”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *