Hemingway Residence Apartments ****

Hemingway Residence Apartments**** este situat in zona centrala dar linistita a capitalei, la aproximativ 500 metri de Piata Universitatii, intr-o cladire recent construita.

Hemingway Residence Apartments

       Prin situarea sa intr-o zona centrala a orasului, Hemingway Residence Apartments este amplasat la mica distanta de principalele puncte de atractie din Bucuresti (Palatul Parlamentului, Ateneul Roman, muzee, sali de spectacol, centre de afaceri), astfel ca oaspetii cazati in cele 24 apartamente ale hotelului pot  ajunge in timp scurt cu autoturismul sau mijloacele de transport in comun.  In apropierea hotelului sunt numeroase magazine si boutique-uri si restaurante. 

        Apartamentele hotelului sunt spatioase, mobilate elegant, practic si comod,  fiind compuse din sufragerie, una sau doua dormitoare, una sau doua bai, bucatarie complet echipata,  unele apartamente avand si acces la terasa de 40 m.p. Sunt dotate cu incalzire si aer conditionat

        Hemingway Residence  este locatia perfecta pentru turisti cat si pentru oameni de afaceri, clientii sai avand acces la internet wireless si  fax. Camerele hotelului sunt izolate fonic, beneficiind de intimitate si confort iar personalul hotelului sta la dispozitie oaspetilor 24 ore.

       In incinta hotelului se afla si un bar iar  hotelul dispune de ascensor de persoane si parcare gratuita in garajul hotelului.

       Nu se accepta animale de companie.

 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Hemingway Residence Apartments ****”

  1. Avatar Maria
    Maria

    Cum ajung la Strada POVERNEI, numarul 6, sector 1, Bucurestidinspre Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *