Dalin Center Hotel****

Dalin Center Hotel****

inaugurat in anul 2008, este situat la intersectia soselei Stefan cel Mare cu strada Lizeanu, in apropierea zonei comercialei Obor.

Dalin Center Hotel

       In zona in care este amplasat  exista numeroase locatii pentru petrecerea timpului liber (baruri, sali de jocuri, stadionul Dinamo, parcul Circului). De aici se poate ajunge in timp util cu mijloace de transport in comun, in oricare punct de interes al Bucurestiului.

       Cele 30 de camere ale hotelului, cu design in culori calde, ofera confort si relaxare, fiind modern mobilate si dotate cu LCD, televiziune prin cablu, p.c., aer conditionat, Totodata, fiind dotate cu birou, telefon, computer personal, internet wireless, sunt preferate de oamenii de afaceri. 

     In incinta hotelului se afla un magazin de suveniruri, iar pentru relaxare si petrecerea timpului liber, un centru SPA si o sala de fitness.      

     Personalul din cadrul Dalin Center Hotel este pregatit ireprosabil, fiind non-stop la dispozitia clientilor, putand satisface orice solicitare a clientilor.

   Intr-o atmosfera deosebit de eleganta,  barul hotelului serveste cocktailuri originale, sucuri si cafea.  La restaurantul hotelului  clientii pot servi  preparate culinare din bucătăria internaÅ£ională.
 
 

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *