Complex Hotelier Confort RIN ****

Complex Hotelier Confort RIN, situat la 2 km distanta de Aeroportul International „Henri Coanda”, a fost inaugurat in 2006, fiind destinatia perfecta pentru calatorii in tranzit dar si pentru turisti sau oameni de afaceri.

Complex Hotelier Confort RIN**** 

isi primeste oaspetii in  258 camere modern mobilate, in culori calde  si dotate cu cele mai noi facilitati atat pentru turisti cat si pentru oameni de afaceri: inchidere usa cu cartela magnetica, birou de lucru, fotoliu, masuta, aer conditionat, minibar, LCD, telefon, internet wireless de mare viteza, baie cu cabina de dus si uscator de par.

    La restaurantul Crystal, cu o capacitate de 250 locuri si restaurantul International, cu o capacitate de 150 de locuri se pot servi un "business lunch" sau o cina romantica cu meniuri variate din bucataria traditionala romaneasca cat si internationala, completate de servicii ireprosabile. Restaurantul Rustic este dedicat servirii micului dejun.

        Hotelul asigura amenajarea salilor cu aranjamente florale, aranjarea meselor, meniuri personalizate, servicii de foto, video, sonorizare, lumini, make-up, hairstyle, limuzina, artificii, totul pentru a crea o atmosfera de vis pentru evenimente speciale.
              
    Complex Confort RIN pune la dispozitie oaspetilor un bar cu terasa si un club (mese de joc -poker, blackjack-, biliard, darts) pentru petrecerea timpului liber. Clientii se pot relaxa in  piscina acoperita, jacuzzi, sauna, la masaj sau in sala de fitness.

    Pentru oamenii de afaceri hotelul pune la dispozitie un centru de conferinÅ£e cu o capacitate totala de 1700 de locuri, repartizate in 13 săli (Henri Coanda – 700 locuri, Traian Vuia si Aurel Vlaicu- 250 de locuri fiecare, Saphir si Sedna – 35 de locuri fiecare, Onix si Zenith – 25 de locuri fiecare, Orion, Gallaxy si Panorma – 150 de locuri fiecare si 3 sali spatii de birouri Capella I, Capella II si Capella III) complet dotate cu echipamente audio-video de ultima generatie si service IT.

       Hotelul asigura transfer gratuit de la si spre aeroport si o parcare (cu plata) cu capacitate de 750 locuri. Animalele de companie nu sunt acceptate.

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Complex Hotelier Confort RIN ****”

 1. Avatar paul
  paul

  ce profil este liceul??

 2. Avatar Oana Lyce`
  Oana Lyce`

  pai, Liceul teoretic Ion Barbu are mai multe profile, si anume:

  1. real : mate – info
  stiinte ale naturii
  2. uman: filologie
  stiinte umane si sociale

  * profesorii sunt super , iar de conditii nici nu mai zic 🙂
  videoproiectoare in fiecare clasa, muzica in pauze, sala de sport super mare etc etc. 🙂

 3. Avatar yob
  yob

  ce orar are liceul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *