Hoteluri nonconformiste

0

De regula, de cate ori vine vorba despre cazare, majoritatea ne dorim room-service, camere de lux si un hotel de 5 stele. Celor ce vor sa iasa din tipare si sa fie originali le propunem doua hoteluri nonconformiste.

Hotelul Dog Bark Inn, din orasul american Cottonwood, este proprietatea unei familii de artisti, care iubeste foarte mult cainii, rasa Basset in special.
Astfel hotelul sotilor Willy are forma unui caine Basset si este foarte apreciat de turistii americani pentru serviciile sale.
Decoratiunile cu tema canina din interiorul hotelului, precum si gustoasele preparate ale doamnei Willy, atrag an de an un numar impresionant de turisti.

Das Park Hotel din Austria este un alt model de hotel nonconformist, un hotel ale carui camere sunt facute din conducte gigant din beton, conducte folosite pentru canalizare.
Camera contine un pat dublu foarte confortabil si …. cam atat, din lipsa de spatiu, dar poate compenseaza faptul ca Dunarea iti curge aproape de usa, in parcul Rodl din Ottensheim, iar cazarea este ieftina.
Cele doua hoteluri nonconformiste promit experiente de neuitat celor ce se incumeta sa le treaca “pragul”.
Citeste mai multe despre hoteluri neobisnuite.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.