Hotel Unique Bucuresti – Reinventat

0

Hotel Unique  Bucuresti a fost Reinventat la doar 5 ani de la infiintare!

 
Unique Hotel Bucharest demonstreaza din nou ca este Unic, mereu NOU si mereu in Frunte devenind in 2012 Cel Mai Nou Hotel din Bucuresti.
Reinventat si Modernizat dupa ultimele trenduri tehnologice dar si ale decoratiunilor interioare Unique Hotel Piata Romana ofera servicii de calitate la nivel international.
Andreea Nicu ne povesteste cum a hotarat o investitie majora si o schimbare totala:
Din ideea de schimbare a culorilor de fapt s-a schimbat totul.Cel mai greu a fost pana s-a daramat total pentru ca e greu sa spargi si sa inlocuiesti ce inca este bun.
 
 
Iti dai seama ca ai facut ceva bun cand vin adevaratii cunoscatori, care au si o anumita educatie in acest sens dar au si vazut intradevar multe.
Iar dupa ce creezi niste bai atat de elegante cu supertehnologie inglobata si adaugi plusul de comfort prin dusul cu hidromasaj, constati ca trebuie schimbat totul creand o idee unitara, un stil aparte ce va fi modern multi ani.
Totul combinat pentru comfort si pentru siguranta clientilor nostri, toate materialele folosite fiind de ultima generatie, ecologice, ignifuge si totusi placute la atingere.
Imaginati-va cum e sa te dai jos din pat dimineata si sa simti atingerea unor  covoare din matase.
Rasfatul devine maxim acum cand clientii isi pot alege camera de hotel din cele 5 tipuri de camere in functie de culorile preferate.
 
Hotel Unique Bucuresti beneficiaza de o pozitie Ultracentrala chiar la Piata Romana: Str Caderea Bastiliei nr 35, sector 1,
 
 
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.