.
3

Hipocan Corbeanca

19

Hipocan Corbeanca va ofera lectii de calarie pentru copii si adulti incepatori, cat si pentru calareti avansati la dresaj si obstacole, cu antrenori profesionisti.
ipocan Corbeanca

De asemenea va mai ofera posibilitatea de cazare cu ingrijire completa a cailor in cele mai bune conditii, pensiune pentru caini si un restaurant in incinta hipocanului unde puteti savura bauturi si produse variate provenind din propria ferma intr-o ambianta hipica de exceptie. Vizitati si magazinul cu echipament specific ecvestru din baza noastra.


Program: 
Hipocan Corbeanca

Marti – Duminica:09.00-19.00
Luni:InchisLectii de calarie-agrement:
Marti-Duminica: 09.00-12.00 si 14.00-19.00
Luni:Inchis


Activitatile noastre se desfasoara pe toata perioada anului.Preturi:   
Sedinta in manej:Copii (0-12 ani)- 250.000 lei (30 min.) 
                      Adulti (12-100 ani)- 300.000 lei (40 min.)
Abonament 10 sedinte:Copii (0-12 ani) -2.000.000 lei 
                            Adulti (12-100 ani)-  2.500.000 lei
Sedinta de sarituri: Copii (0-12 ani) – 500.000 lei
                        Adulti (12-100 ani)-  600.000 lei
Plimbare la padure: Copii (0-12 ani) –  500.000 lei (60 min.) 
                         Adulti (12-100 ani)-  500.000 lei (60 min.)
Plimbare cu trasura: 500.000 lei (60 min.)


Lectii de Sarituri peste Obstacole pentru avansati:
Va oferim posibilitatea de a va perfectiona cunostintele de sarituri peste obstacole alaturi de maestrul sportului Cornel ILIN si de Ligia ILIN – profesor de educatie fizica si sport (licenta de antrenor obtinuta in Franta la l’Ecole Nationale d’Equitation SAUMUR).
Potrivit pentru calareti amatori cat si pentru profesionisti de orice nivel.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Lectii de Dresaj pentru calareti avansati.
Acum avem si posibilitatea de a va oferi lectii de dresaj pentru a va perfectiona cunostintele si pentru a deveni un calaret mai avansat.
Nivel Amatori – Profesionisti de orice nivel.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Pensiune Completa pentru Cai
Hipocan Corbeanca are posibilitatea de a oferi pensiune cat mai completa pentru caii tai de valoare.
La dispozitie avem 76 boxe de standard inalt special concepute cu bunastarea calului in prim plan intr-un grajd mare si spatios, dusuri pentru cai, selarie si vestiare incalzite.
Miscarea cailor se face in terenul principal de proportii si calitate inalta dotat cu un set complet de obstacole pentru performanta, teren de incalzire si manej acoperit.
In apropierea imediata avem campuri, lacuri si paduri cat cuprinde ochiul, toate perfecte pentru plimbari placute calare.
Posibilitatea de a tine calul in libertate se poate face in multele padocuri individuale sau pe pasune impreuna cu alti cai, sub supraveghere constanta.
Furajele oferite sunt de calitate foarte inalta, portionat pentru necesitatile calului, rationate in 6 mese la ore fixe pe zi. Patul este oferit din rumegus sau paie, dupa dorinta dumneavoastra.
Fiecare cal dispune de ingrijire constanta de catre unul din cei multi ingrijitori cu experienta in domeniu. De asemenea, caii sunt supravegheati 24 de ore pe zi.
Exista posibilitati de miscare usoara la liber, la coarda sau calare daca doriti, cat si lectii suplimentare pentru ridicarea nivelului de educatie al calului cat si al calaretului.
Chiria este de 225 USD/luna si include:
         -Boxa si asternut
         -Furaje de calitate inalta
         -Ingrijire 
         -Potcovit
         -Miscare usoara


 

Share.

19 Comments

 1. Munteanu Gabriela on

  M-ar interesa sa stiu daca aveti vreun exemplar din rasa Lipitan, sunt o mare fana a acestei rase. Va multumesc !

 2. cristian marinescu on

  doresc sa iau din toamna lectii de calarie. dar cum ajung la voi, ca n-ati pus pe net si o harta. va caut in septembrie. astept indicatii de traseu. multumesc.

 3. Bartha Adriana on

  D-nei/d-rei Gabriela Munteanu – Cai din rasa Lipitan pot fi vazuti la Herghelia Beclean din Judetul Bistrita-Nasaud. Avem si de vanzare ! Deschideti site-ul Regiei Nationale a Padurilor ROMSILVA http://www.rosilva.ro, la meniul Licitatii-Anunturi-Cabaline si veti vedea fotografii cu caii scosi la vanzare, atat Lipitani, cat si din rasa Semigreu Romanesc. Relatii: ing. Traian Lapuste 0744/775.974

 4. mariu albu on

  e obligatoriu sa inchiriez echipament?intra in pret?
  sau pot calari si in blugi de exemplu?

 5. alexandru on

  As dori sa vin la cursurile de echitatie doar din placere, relaxare dar as vrea sa stiu cum ajung la dumneavoastra, daca exista o masina care sa ajunga pana acolo sau un maxi-taxi iar dak exista sa-mi spuneti de unde pot lua aceste mijloace de transport. Cursurile acestea care vreau sa le fac din placere necesita sa am un echipament anume sau pot face si in blugi cu adidasi? IAr daca necesita un echipament as vrea sa stiu dak il pot inchiria de la dumneavoastra pe perioada orelor de curs.
  va multumesc.

 6. jernoiu cezara on

  as dori sa-mi spuneti cat este un abonament si cate intrari include si in legatura cu echipamentul daca se poate cumpara sau inchiria si la ce pret.multumesc

 7. ma intereseaza daca este nevoie de programare pt a veni si cat costa o ora de plimbare pt adulti( daca s-au modificat preturile)

 8. Buna ziua!As vrea sa stiu daca preturile mai sunt de actualitate si daca am ceva sanse sa mai gasesc locuri pentru maine dupa-amiaza.Pentru incepatori se plateste si o persoana care sa te invete lucrurile elementare?
  multumesc 7.07.2007

 9. Elena Todericiu on

  Daca nu am experienta in calarit,pot sa optez pentru plimbarea la padure?Si daca da…voi fi insotita obligatoriu de unul dintre angajati?

 10. Buna seara! as dori cateva detalii, informatii despre club. Imi trebuie costum sa pot calarii sau pot veni in trening sau blugi? Cum pot ajunge din buc la corbeanca? Imi plac ff mult cai de cand eram mica atunci nu aveam posibilitatea sa merg acum am 19 si imi doresc ff mult sa pot veni la dumneavoastra. Multumesc! Astept raspunsul dumneavoastra
  2007-10-14 21:15:42

 11. Buna seara! Am o fetita de 2 ani si as dori sa stiu daca este pobil sa faca plimbari de agrement, de preferat in weekend si care este tariful, deasemenea as dori sa stiu daca aveti ponei, in ideea ca este atat de mica.

 12. vrabie laurentiu on

  exista mai multe sedinte la un loc la un pret suuper bun?as dori sa aduc 2 fetite sa invete sa calareasca si sa mearga de doua ori pe sapt.

 13. Preturile nu sunt cele afisate!Nu este 25 ron/30min!Pretul real este 45ron/30min!O mica mare diferenta!

 14. Ana-Maria on

  Buna seara! As vrea niste detalii(informatii),despre imbracaminte:cu ce trebuie sa ma imbrac?Pot veni in trening sau in blugi?

 15. dorde marian on

  lucrez in spania ca dresor dresaj clasic,inalta scoala.caut posibili clienti in romania.v-ar interesa

 16. ANA-MARIA on

  Sunt o mare pasionata de echitatie,iubesc cai si m-ar interesa care mai sunt preturile pentu cursurile de echitatie.Nu sunt incepatoare dar nici avansata si imi doresc ff mult sa continui.Va multumesc , astept raspuns.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.