Heritage – Sturia-Caviar D’Aquitaine

0

Cu manager nou (nu vreun conte de peste mari si tari ci fosta "managerita" de la La Bastille, Monica Cretu), Heritage incepe sa arate a ce dorea sa comunice dintru inceput: restaurant de clasa.

Am avut norocul de a fi invitat la prezentarea Sturia-Caviar D’Aquitaine acompaniat de sampania Perrier-Jouet Belle Epoque. Evenimentul, beneficiind si de prezenta ambasadorului Frantei la Bucuresti, o persoana extrem de agreabila si fara ifose, a fost o reusita din toate punctele de vedere. Caviarul si sampania… o superbie, sushi-ul excelent (apropos de asta, la Heritage o sa fie Fresh Seafood & Sushi Evening in fiecare vineri seara cam pana-n februarie) si atmosfera foarte placuta, distinsa si relaxanta.

 

Felicitari si trupei care a tinut fondul sonor cu bucati de jazz, cafe concert si evergreens.
Cu ocazia asta s-a deschis si "La Bibliotheque des Condiments", boutique de arome fine situat in interiorul restaurantului cu delicatese sofisticate, condimente renumite, selectie de mustar frantuzesc, ceaiuri exotice, vinuri exclusiviste si champagnes faimoase. Arata chiar bine buticutzul.

Una peste alta, Heritage se misca bine, mult mai bine ca la inceput.
Bonne chance, Monique!

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.