Grand cafe Galleron sau Morticia Adams la Ateneu

0

Cautand un magazin de pielarie, gasind repectivul magazin inchis si vazand in vitrina un pret de 400 RON pentru o curea, am schimbat-o brusc pe plimbare. N-am inteles niciodata cum poate sa coste 4 milioane o curea care nu face decat sa tina bracinarii ridicati. Si cred ca in asentimentul meu sunt 99% dintre barbati (pe homosexuali nu-i punem la calcul, ca ei sigur inteleg). La fel de adevarat e ca 99% dintre femei s-ar oferi sa-mi explice cu lux de amanunte ce animal ignorant sunt, si cum cureaua e un accesoriu chic, care completeaza… bla-bla…

Cert e ca, plimbandu-mi nedumerirea pret de vreo 200m, am gasit un loc tihnit, prin spatele Ateneului, cu servire binevoitoare (fata care s-a ocupat de mine semana cu Morticia familiei Adams interpretata de Angelica Houston) si preparate eterogene (bucatarie thai, indiana, italiana, frantuzeasca…). Preturile sunt populare.
Vila e superba, impartita oarecum ciudat si decorata relativ bramburit, dar placut; muzica e misto… Doar toaleta e ascunsa dupa modelul cine stie castiga, dar pentru cunoscatori nu prezinta probleme.
Am luat bruschete cu somon fume si capere (un somon de calitate excelenta, nu chestii vidate in plastic, ca la Metro), un Nine o clock pregatit bine (frishca ar fi putut fi mai buna) si un tort krantz care se topea sublim sub limba-n gura nu in mana, fapt care mi-a facut Ateneul sa para roz bombon.
 

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.