Global Battle of the Bands

0

Anul acesta Romania va fi prezenta pentru a doua oara la cel mai mare concurs mondial de muzica live ”The Global Battle Of The Bands” (GBOB) deschis tuturor grupurilor muzicale noi, indiferent de genul interpretat. Finala nationala are loc in data de 20 octombrie, ora 20.00 la Hard Rock Cafe, unde cele 12 trupe ramase in concurs se intrec pentru a castiga marele premiu – participarea la finala mondiala GBOB. In afara marelui premiu, organizatorul si sponsorii GBOB Romania vor oferi premii deosebit de atractive participantilor: chitare electrice, amplificatoare, accesorii in valoare de peste 5.000 de euro.
Invitatii speciali ai serii la Hard Rock Cafe sunt formatia Experienced?!?, castigatorii finalei GBOB 2007 in Belgia si formatia Grimus, castigatorii GBOB Romania 2007.


Finala mondiala va avea loc in zilele de 14-15 decembrie la Londra, unde se vor intrece castigatorii finalelor nationale din cele peste 35 de tari participante la competitie. Premiul cel mare consta in 100.000 de Euro cash, un turneu mondial de promovare si trofeul de aur ”The best new band in the world”.


Biletele costa 30 lei si se gasesc in Hard Rock Cafe, la magazinele Diverta si online pe www.myticket.ro.


Data/Ora: 20.00
Locatie: Hard Rock Cafe

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.