30 Comments

 1. as dori sa stiu la ce ora as avea tren spre reghin,tg.mures,eu am sa vin din spania cu avionul si as dorii sa ma pot sincroniza cu un tren car pleaca spre ace zona,va rog frumos sa imi dati un mesaj daca se poate la urmatoarea adresa:grozaflorin2004yahoo.es sau la trel:0034-600028904 multumesc anticipat

 2. ionescu cristina on

  ce trenuri sunt spre Brasov dupa ora 00.00 noaptea
  gara se afla in apropierea aeroportului baneasa?
  va multumesc

 3. Stancu Marius on

  As dori sa stiu cat costa 4 bilete dus pt. R722/723Cozia pe ruta Bucuresti-Constanta si daca se poate adresa mai exacta a garii baneasa(unde e situata).Va multumesc.
  P.S. As dorii sa plec in noaptea de 18 spre 19 august.
  Astept raspuns urgent pt a-mi procura bilete.

 4. koch mihaela on

  As dori sa imi spuneti daca este tren pe ruta Alba Iulia – Bucuresti (gara Baneasa),cat costa si distanta de la gara Baneasa pana la aeroportul Baneasa. Aceste date sa fie valabile pt. data de 24 august 2006, pt a ajunge in gara Baneasa la ora 8 dimineata pe data de 25.08.2006.Va multumesc anticipat

 5. as dorii sa imi spuneti daca este tren pe ruta braila cat costa si cum ajung de la aeroport baneasa la gara dumneavoastra
  va multumesc

 6. Rog sa-mi spuneti la ce ora pot procura un bilet de tren ruta Bucuresi-Chisinau pe data de 5 decembrie ,si de la ce gara imi convine mai bine ,fiindca sosesc la orele 12 noaptea la aeroportul international Otopeni si la ce pret,multumesc anticipat

 7. Tatiana Cerevcova on

  va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt rute Bucuresti- Chisinau in fiecare zi si la ce gara e mai convinabil de plecat pentru ca o sa fiu la aeroportul Otopeni.Va multumesc anticipat.

 8. CAZIUC PETRU on

  AS DORI SA STIU CUM POT AJUNGE IN SUCEAVA DE LA AEROPORTUL BANEASA?DACA EXISTA AUTOBUZE PUSE?MULTUMESC ANTICIPAT.

 9. marin taodora on

  as dori sa stiu daca este un tren din bucuresti baneasa inspre braila la ora 23.59

 10. Nicoleta on

  Va rog sa imi spuneti, daca se poate, daca exista vreun tren care sa mearga din Braila in gara Baneasa in data de 16 noiembrie si din gara Baneasa spre Braila in data de 9 dec dupa ora 22. Exista cumva un mijloc de transport intre gara si aeroportul Baneasa? Va multumesc!

 11. Badea Calin on

  Buna… as dori sa stiu… daca rapidul Oradea-Bucuresti are trecere shi opreste in gara baneasa….?va spuneti`mi ptr ca trebuie sa ajung la aeroport….va multmesc

 12. as dori sa stiu de unde este tren la Chisinau si la ce ora este astazi.Va multumesc anticipat

 13. as dori sa stiu ce distanta este intre gara baneasa si aeroportul baneasa si cat timp dureaza

 14. Cum pot sa ajung cel mai rapid (dar fara taxi) de la statia de metrou Nicolae Grigorescu la gara Baneasa?
  Va multumesc!

 15. Buna ziua.As dori sa aflu cum ajung de la gara baneasa la aeroportul baneasa ? Vreau sa vin din costinesti pana in Gara Bucuresti-Baneasa si apoi sa ma duc la Aeroport. Pot sa iau doar taxi ?

 16. as dori sa stiu daca exista vreun tren din galati cu sosire la gara bucuresti baneasa la ora 7.00. Daca este ce tren si la ce ora pleaca din galati?

 17. as dori sa fac o rezervare pe data de 06.01.2011 la ora 10.00 de la autogara baneasa pin la chisinau,moldova.unde ma adresez?

 18. As dori sa aflu daca exista vreo cursa directa din aeroportul Baneasa ora 16:00 pentru vineri 25/03/2011 catre Dragasani jud.Valcea sau care este alternativa cea mai buna?

 19. hogas ionut on

  buna as dori o informatie in legatura cu un mijloc de transport de la aeroportul baneasa catre dragasani imi poate da cineva o informatie?
  va multumesc mult.o zi buna,

 20. as vrea sa stiu si eu daac se poate cit ma costa un bilet la tren din bucuresti-iasi pe luna lui iulie!

 21. ELENAMARIA on

  BUNA ZIUA! CUM AJUNG DE LA GARA BASARAB LA SPITALUL VICTOR GOMOIU? CU CE MIJLOC DE TRANSPORT? MULTUMESC!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.