9 Comments

 1. Buna ziua
  sunt interesata de 2 buchete unul pentru cununia civila si unul pentru cununia religioasa. As vrea sa stiu la ce pret sunt si ce variante sunt eu voi fi imbacata la cununie in bleu iar rochia de mireasa este alb cu putin albastru.

  Va multumesc

 2. buna ziua.sunt interesat sa achizitionez un buchet de florii si doresc sa fie livrat in bucuresti.ce trebuie sa fac? Multumesc.

 3. buna ziua ! As vrea sa achizitionez o crassula argenta!
  Daca se poate as vrea sa stiu la ce pret !
  Sunt din Bucuresti .
  Va multumesc.

 4. Buna ziua. As dori sa achizitionez un buchet de flori care sa fie livrat la o adresa din Bucuresti. As vrea sa mai stiu si un pret pentru diferite tipuri de trandafiri, deoarece m-ar interesa un buchet de trandafiri.
  Va multumesc

 5. buna ziua
  as dori sa achizitionez un tip de trandafir mai special mai exact un trandafir negru sau ca alternativa albastru dar am o mare problema in a gasi pt ca sunt f rari din cauza procedurii de obtinere a acestora prin modificarea culori prin metode chimice in timpul cresterii si nu se gasesc in mod normal in florarii. stiu ca exista posibilitatea de a achizitiona prin comanda dar nu stiu de unde anume
  va multumesc !

 6. Buna ziua. As dori sa achizitionez un buchet de fl… ori care sa fie livrat la o adresa din Bucuresti. As vrea sa mai stiu si un pret pentru diferite tipuri de trandafiri, deoarece m-ar interesa un buchet de trandafiri(rosii, galbeni si albi;cate 3 din fiecare.
  Va multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.