Flamingo boys – HOT HOT HOT

0

Luna martie este considerata luna femeilor (in principal perioada 1-8 martie). Drept urmare, in prima zi a ”lunii femeii” trebuia sa se organizeze ceva maret care sa satisfaca macar privirile daca nu si alte nevoi ale femeilor.
Pe 1 martie la ora 19.00 era anuntat marele spectacol ”Misterele seductiei” starring FLAMINGO BOYS.
Auzind de acest ”mare” eveniment m-am hotarat sa ma duc si eu sa imi delectez ochii. Normal ca la ora 7 nu era umplut nici un sfert din sala, spectacolul astfel incepand pe la 8 fara ceva.
Ma uitam in jur si mi-am dat seama ca nu mai vazusem in viata mea atatea femei adunate pentru un grup de barbati intangibili. Care mai de care mai cochete, cu tocuri cui, fuste scurte si decolteu cat Marele Canion, poate poate le observa unul dintre baietii de la Flamingo si nu pleaca singure acasa.
Intr-un final a inceput spectacolul. Femeile o luasera razna, tipau, strigau dupa ei (nu m-as mira ca vreuna sa fi lesinat), ce mai, cred ca au facut mai rau decat la concert Michael Jackson.
Ce-i drept coregrafia a fost foarte frumoasa, nu prea se sincronizeaza (desi cred ca sunt singura care s-a uitat la asta) dar showul pe care l-au facut a fost chiar super.
Ca in toate spectacolele exista un moment anume care este de neuitat si cand te gandesti la acel spectacol este primul lucru pe care ti-l amintesti. Si show-ul asta trebuia sa aiba un astfel de moment, numai ca sunt sigura ca n-a fost nici programat nici placut. Unul dintre baietii de la Flamingo s-a dezechilibrat in momentul in care a facut o saritura pe spate si e foarte posibil sa-si fi rupt piciorul. Tot ce pot sa zic este ca a incercat sa se ridice si sa continue prestatia dar n-a putut si a iesit de pe scena.
Una peste alta a fost foarte frumos spectacolul (fetele care au fost luate pe scena si folosite drept bara probabil au ce visa vreo 3 ani de-acum incolo).
Sunt curioasa cum va fi spectacolul de saptamana viitoare a celor de la Chippendales…hmm…tempting


                                                                 Luana G.


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.