Filmul Tunele – cea mai asteptata pelicula pentru copii

0

Regizorul Vincenzo Natali anunta ca filmul Tunele se afla in ultima faza a pregatirilor.

Bestsellerul national si international Tunele, tradus in peste 40 de limbi, a intrat in productie cinematografica dupa ce drepturile de ecranizare ale acestei serii au fost achizitionate pentru 1 milion de dolari!

Seria TUNELE, publicata la Editura Corint Junior, cuprinde pana in momentul de fata trei titluri, urmand ca Mai aproape, cel de-al patrulea volum, sa apara in cursul lunii noiembrie.

De asemenea, autorii anunta ca lucreaza intens la cea de-a cincea carte a seriei, Spiral, care urmeaza a fi publicata in luna octombrie a anului 2011. Ultimul volum, al carui titlu nu a fost inca ales, va aparea in anul 2012.

Autorii au dezvaluit in avanpremiera faptul ca in volumul Spiral complotul Styx va atinge apogeul, iar confruntarea, care va implica si poporul disparut, descris in volumele anterioare, se va desfasura atat in lumea subterana, cat si in Suprasol.

Seria Tunele continua sa fie una dintre cele mai de succes serii de fantasy stiintific pentru copii a tuturor timpurilor, cu o armata de fani underground in intreaga lume.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.