Epilpulsar – epilare definitiva

0

EPILPULSAR este un centru de infrumusetare specializat exclusiv in epilare definitiva si rejuvenare cu IPL, lumina intens pulsata.

Poti scapa definitiv de parul nedorit cu ajutorul aparatelor de ultima generatie cu sistem IPL E-Light si radiofrecventa.

Epilpulsar – epilare definitiva

 

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului ( epilare definitiva ) si la improspatarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, E-Light este ultima tehnologie dezvoltata in domeniul epilarii definitive ce completeaza si imbunatateste performantele aparatelor IPL!

Superioritatea tehnologiei E-Light este obtinuta prin adaugarea radiofrecventei bipolare (RF) ce scurteaza si eficientizeaza durata tratamentului si conduce la rezultate exceptionale obtinute intr-un timp record!

E-Light (IPL+RF) poate fi folosit indiferent de pigmentul pielii si tipul firului de par, fara restrictie si fara risc! La EPILPULSAR te asteapta o echipa de profesionisti, experti in folosirea aparatelor pentru epilare definitiva si rejuvenare, care vor avea grija de pilozitatea nedorita, cu atentie si rabdare.

Rezultatele devin vizibile inca de la prima sedinta, iar specialistii Centrului Epilpulsar va vor oferi consiliere de maxima calitate in vederea obtinerii unor rezultate finale spectaculoase! Tehnologia E-light este folosita cu mare succes in tratamentele faciale de reintinerire, eliminare a ridurilor cu rezultate net superioare oricarei alte metode existente.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.