5 Comments

 1. gabriela c. on

  Am incercat sa apelez la serviciile Electrica S.A. apeland la numarul 9291 si nu a raspuns nimeni………cand mai aveti informatii referitoare la realele servicii si la realele numere de telefon poate le puneti corect pe acest sait.
  Multumesc.
  C>G>

 2. Florin Bucur on

  Buna ziua,

  Am cumparat un apartament in sect. 6, str. George Calboreanu si vreau sa schimb titularul abonamentului. Unde trebuie sa ma prezint si cu ce acte?

  Multumesc,
  Florin Bucur

 3. Herea Gabriel on

  Buna ziua,

  va rog sa luati masurile necesare pentru remedierea problemei sesizate la dispeceratul; dvs. avand nr. 8912 din 25.01.2008 orele 08.20 AM – este o problema a retelei dvs. iar cele 4 ore limita date de dvs. au expirat de mult. Va rog sa acordati atentia necesara acestei sesizari. Exista doi copii de 2 si 3 ani care nu ar intelege niciodata de ce nu au caldura necesara.
  Multumesc astept achipa dumneavoastra.
  Bucuresti Sector 2 Str. Semnalului nr. 2
  0722.50.52.53

 4. Dinu Victor Dan on

  Buna ziua

  Am cumparat un apartament in sectorul 2 langa Electroaparataj,Miramar;va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa merg sa trec contractul pe numele meu(la ce adresa,poate si un punct de reper sau un mijloc de transport in comun)?

  Va multumesc

 5. apostol adrian on

  este legal sa dai curent unui vecin ? daca nu , firma ‘ imobilux ‘ trage curent de la adresa : intrarea macesului nr 6 otopeni

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.