20 Comments

 1. Buna ziua! As dori mai multe detalii despre clubul d-voastra:preturi ,facilitati,punct de reper in sensul localizarii adresei. Cursurile includ si echipament?. Va multumesc!.

 2. Buna ziua! As dori mai multe detalii despre clubul d-voastra:preturi ,facilitati,punct de reper in sensul localizarii adresei. Cursurile includ si echipament?. Va multumesc!.

 3. Tiu Raluca on

  Buna ziua. As dori si eu sa fac cursuri d echitatie, in Buc.Imi puteti trimite detalii. Multzumesc

 4. buna seara! ma intereseaza in mod special locatia desfasurarii cursurilor de echitatie, cat sedinte se efectueaza intr o luna,pretul acestora si daca se poate obtine un abonament lunar.va multumesc anticipat!

 5. Carmen Preda on

  Buna ziua!Va anuntam ca baza hipica Ecvalahis s-a mutat iara de data asta la buftea in incinta studioului cinematografic.

 6. brindusa on

  Buna ziua, m-ar interesa detalii asupra clubului dumneavoastra cum ar fi caii si pretul unei sedinte. Multumesc

 7. Velicu Andreea Sonia on

  Buna ziua,

  As dori sa stiu unde se fac cursuri de ehitatie in Bucuresti sau in apropiere si cat ar costa sedinta.

  Va multumesc!

 8. Cum se asteapta cineva la performante in acest sport, cand sunt atat de putine cluburi, iar preturile atat de inaccesibile? Echitatia romaneasca e in deriva, iar daca nu se va face ceva nimeni nu va mai practica acest sport pentru performanta. Eu nu imi pot permite.

 9. Dragilor, sunt eleva acestor doi oameni minunati, si va sfatuiesc cu placere sa veniti sa luati ore de calarie aici… Daca doriti mai multe detalii din partea mea, andra715@yahoo.com 🙂

 10. Carmen Preda on

  Buna ziua ! Acest club anunta ca pentru ultima data s-a mutat la Varlaam Adunatii-Copaceni si o sedinta costa 50 lei /50 min.Mai multe informatii gasiti cautand echitatie varlaam pe net. Multumesc.

 11. Preda Carmen on

  Buna ziua. Gasiti toate informatiile necesare pe blogul nostru sau cautand *echitatie in Varlaam*.

 12. Preda Carmen on

  Ecvestria -Varlaam , Giurgiu
  50 ron lectia pentru adulti ,30 ron lectia pentru copii cu poneiul.

 13. iubitorii de calarie pot vizita cu incredere Club Echitatie Hollandia , in Corbeanca, super locatie,peisaj superb, vegetatie ,f curat la caluti, ponei, cai pt toate categoriile de calareti; ii gasiti pe f, loc perfect pt copii si familie!!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.