5 Comments

 1. Cristi Ureche on

  Buna ziua, am facut cateva cumparaturi impreuna cu sotia mea din magazinul dumneavoastra din Unirea Shopping Center, si trebuie sa recunosc ca am plecat multumit de modul in care am fost tratat ca si clienti si de produse. Tineti-o tot asa, dar gasiti o modalitate de satisfacere si a clientilor fideli. Multumesc.

 2. alina petre on

  buna ziua,tin sa precizez in primul rand ca sunt foarte multumita de produsele dumneavoastra ,sunt foarte frumoase si pot sa zic si unice in design-ul lor ,in al doilea rand mi-a placut foarte mult cum am fost tratata de doamnele vanzatoare din mag .unirii ,sunt foarte amabile si zambitoare si am avut o foarte mare satisfactie in privinta rabdarii acestora(sunt o persoana foarte dificila si pretentioasa)
  am plecat intotdeauna multumita din acest magazin si ma veti avea in continuare ca si clienta fidela.
  va multumesc d-voastra si mai ales doamnelor vanzatoare fara de care nu ati putea avea clienti fideli pt ca datorita lor aveti clienti fideli
  va multumesc .alina

 3. Cristina on

  Am cumparat astazi un sacou cu fusta de in de culoare maron, deosebit de elegante si la un pret foarte bun (am profitat de reduceri!) . Produsele vestimentare sunt calitative si competitive. Am cumparat din magazinul City Park Mall din Constanta. Vanzatoarele au fost dragute. Succes in continuare!

 4. butcaru simona on

  buna dimineata,aseara am fost la city mall cta,si intamplator la donna m am gasit un palton super frumos(caut palton de 2 sapt)l-am probat ,l-am luat si stupoare cand ajung acasa constat ca are ditamai defectu revin la magazin,dar avand in vedere ca era duminica,nu au putut suna mai departe sper sa mi l schimbe sa nu raman cu el daca nu voi merge la protectia consumatorului cu el ,pt ca am dat 230 lei pe si am nevoie de palton

 5. cristina on

  am deja 3 rochite de la dumneavoastra si intentionez sa mai cumpar un mantou sunt foarte multumita.si eu cred ca doamnele vanzatoare sunt foarte dragutze.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.