Distrează-te și tu vara asta împreună cu copiii tăi în Taberele Wind Discovery

0

Vara se apropie cu pași repezi și odată cu ea, vacanța mult așteptată de toți prichindeii. Este un prilej grozav de a-i arăta copilului tău că se poate și distra învățând, cu ajutorul educației non-formale. Un tip interesant de astfel de educație este reprezentat de taberele de vara pentru copii, unde aceștia pot învăța să comunice mai bine cu cei de seama lor și să descopere natura în toată splendoarea ei.

Taberele de vară Wind Discovery s-au născut din pasiunea unei echipe de elită de a trăi și experimenta și din bucuria de a dărui.

Aceștia vin cu un concept nou în care îmbină sportul cu domeniile artistice: mișcare și creativitate, aventură și cunoaștere și colaborare; activități ce ajută la formarea caracterelor și la dezvoltarea personală.

Alexandru Ghica, fondatorul Wind Discovery, este un sportiv de performanță ce a participat la trei Campionate Europene de Triatlon (înot, ciclism și atletism).

El este dornic să transmită dragostea pentru sport și bucuria de a face mișcare mai multor generații de copii. De aceea a strâns o echipă cu oameni la fel de pasionați ca el și au început să organizeze tabere ce au tematici precum drumeții montane, artă, orientare turistică, tehnici de supraviețuire și escaladă și școală MTB (mountain bike).

Traseele sunt alese în funcție de vârsta si experiența copiilor pe munte, iar după fiecare drumeție montană, urmează seri pline de muzică, jocuri și voie bună.

Echipa Wind Discovery primește în permanență feedback de la copii, astfel încât se adaptează după dorințele și nevoile fiecăruia, împlinidu-și scopul de a oferi tuturor prichindeilor experiențe de neuitat.

De asemenea, copiilor li se explică lucruri esențiale precum importanța respectării naturii, risipa ce ar putea fi evitată și poluarea ce are loc zi de zi.

Taberele Wind Discovery sunt atât pentru copii cât și pentru întreaga familie și sunt realizate pe diverse teme.

Spre exemplu, în tabăra din Zărnețti cu tematică MTB, ce are loc la începutul verii, participanții se vor refugia pe traseele MTB din zona Zărnești, și vor cutreiera poteci şi drumuri forestiere pline de farmec, cu sate pitoreşti şi natură sălbatică. Copiii au ocazia să se bucure de aerul curat împrospătat de mireasma pădurilor.

Traseele de bicicletă sunt accesibile pentru toți copiii, indiferent de condiția fizică. Acestea sunt de asemenea diversificate, ceea ce aduce un plus de aventură acestei tabere.
Copiii își vor perfecționa tehnica și vor învăța cum să adapteze setările bicicletei la tipurile de trasee, iar după o zi întreagă de umblat prin natură, se vor odihni la o pensiune închiriată în întregime de către organizatori.

Vor avea parte și de ateliere de mecanică pentru biciclete, program de relaxare, muzică, dans, iar după o săptămână plină de activități, se vor bucura și de o petrecere alături de noii lor prieteni.

Taberele Wind Discovery au de toate și sunt o ocazie perfectă de a te distra, învăța, cutreiera natura și a-ți face prieteni.

Vei lua parte la propria ta poveste în care ești încurajat să explorezi, să creezi și să îți descoperi resursele interioare.

Deoarece echipa Wind Discovery acordă o atenție deosebită relațiilor și comunicării, participanții sunt nevoiți să-și lase tehnologia acasă și să învețe alături de niște mentori minunați să lucreze în echipă, să fie atenți unii la ceilalți, să-și depășească fricile și dificultățile, să-și soluționeze problemele și să fie disciplinați, într-un mediu jucăuș și sigur.

Dacă vrei să te distrezi, te invităm să participi la una dintre taberele de vara organizate de Wind Discovery și să-ți creezi amintiri alături de cei mai prietenoși mentori.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.