.
3

23 Comments

 1. Daca nu fac parte din cercul oamenilor de afaceri, nu sunt diplomat pot sa am acces la acest club al diplomatilor?
  Doresc sa cumpar un abonamet la piscina acestui club.

  mihaela1_m@yahoo.com

 2. Nasca Irina on

  Buna ziua,

  As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp!

  Va multumesc

 3. Cristina on

  Buna ziua,

  As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! De asemenea cat costa o singura intrare?

  Va multumesc

 4. Oana Vacaru on

  Buna ziua,

  As dori sa stiu in primul rand daca piscina este in aer liber, care este pretul unui abonament lunar si al unei singure intrari, si care este programul?

  Va multumesc anticipat,

  Oana Vacaru

 5. georgiana on

  Buna ziua! As dori sa-mi trimiteti si mie pe mail pretul abonamentului si pretul pentru o intrare pentru o persoana!Si orarul disponibil… Va multumesc…

 6. asi dori si eu un mail cu orar si preturi…sala de fitness/forta exista ca nu mi-am dat seama…astept raspuns

 7. M-ar interesa pretul unei intrari, al unui abonament- pe perioade mai scrte de un an, cat de mare este piscina, daca e acoperita sau nu si daca exista posibiliatea de a urma niste cursuri de inot pentru adolescenti. Multumesc

 8. Buna ziua !
  As dori sa imi trimiteti pe mail pretul abonamentului ,pretul pentru o singura intrare precum si intervalul orar in care poate fi folosita piscina.
  Va multumesc!

 9. Buna ziua! As dori sa-mi trimiteti si mie pe mail pretul abonamentului si pretul pentru o intrare pentru o persoana!Si orarul disponibil… Va multumesc…

 10. buna seara!as dori sa-mi spuneti si mie care este pretul unui abonament p luna,intervalul d timp in care poste fii folosita si pt cat timp

 11. Buna ziua
  Va rog sa-mi spuneti daca piscina este acoperita si ca preturi aveti
  Multumesc

 12. lica vicentiu on

  Buna ziua as vrea sa aflu cat costa pe luna la o grupa de tenis de 12 ani de tenis

 13. Buna ziua,

  As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! De asemenea cat costa o singura intrare?

  Va multumesc

 14. Buna ziua,

  As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?sala de forta aveti?De asemenea cat costa o singura intrare?

  Multumesc

 15. Georgian on

  Buna ziua,

  As dori sa stiu daca dispuneti de piscina acoperita, de sala de forta si va rog sa imi comunicati preturile pentru toate tipurile de abonamente pe care le aveti in acest sens.

  Va multumesc,

  Georgian Dumbrava

 16. Iordache Cristian on

  As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp!

 17. Buna ziua,

  As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar,respectiv anual(toate nivelele de abonament) si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?De asemenea cat costa o singura intrare?
  Multumesc

 18. Buna ziua,

  As dori sa aflu pretul abonamentului lunar,respectiv anual si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! De asemenea, cat costa o singura intrare?
  Multumesc

 19. Buna ziua,
  Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi trimiteti si mie un e-mail in care sa-mi scrieti care ar fi conditiile in care as putea obtine un abonament la piscina,care este tariful si daca pot avea acces pe baza de abonament sau pot plati intrarea de fiecare data.
  Cu multumiri,
  Gina Tudor

 20. Buna seara,
  Va rogmult spuneti-mi si miedaca exista p0rogram cu cursuri de initiere pentru persoan peste 30 ani.Care este pretul?
  Multumes frumoas!

 21. Buna seara,

  As dori sa aflu pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp. De asemenea, cat costa o singura intrare?
  Multumesc frumos.

 22. andrei marin on

  As dori si eu lista cu preturile.Daca mi le-ati trimite pe mail va-s ramne recuoscator.va rog

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.