Destinatii exotice pentru vacante de lux

0

Destinatiile exotice pentru vacante de lux  raman si anul acesta in top, in ciuda crizei financiare, si datorita faptului ca agentiile de turism s-au pliat situatiei economice actuale, reducand tarifele si venind cu multe oferte promotionale.

Plaje si vile private in Antigua, Bahamas si Jamaica, hoteluri de lux inconjurate de gradini tropicale, lagune albastre si recifuri de coral colorat in Insulele Caraibe, Mexic sau Miami; toate sunt  destinatii de lux pentru o vacanta exotica, in care distractia si relaxarea sunt cuvintele de ordine.

Pentru cei ce doresc sa calatoreasca si sa cunoasca noi culturi, o croaziera in jurul lumii cu un vas de lux sau un yacht, cu escale in locatii precum Canada, Australia, Thailanda sau Dubai, poate fi alegerea ideala.

O experienta inedita o constituie expeditiile in Antartica, in conditii de lux, expeditii ce dureaza sapte zile si au incluse in itinerar Insulele West Point, Falkland, Drake Passage sau South Georgia.
 

Ofertele agentiilor de turism includ si alte destinatii exotice, care, alaturi de tarifele promotionale si pachetele de servicii all inclusive, asigura o vacanta de lux de neuitat.

Un articol complet despre  "Sejur in Creta", pe Goingout.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.