DAVID GARRETT TRIO – ICONIC TOUR 2023

0

Violonistul David Garrett va susține un concert în cadrul turneului “ICONIC TOUR 2023” la Arenele Romane din București, pe 18 august. Acest turneu promovează noul său album de succes intitulat “ICONIC” și a debutat în luna martie a acestui an.

Concertul “ICONIC” reprezintă o producție inedită în care David Garrett evoluează în formula de trio, alături de Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bas. Această abordare oferă o atmosferă intimă și emoționantă în cadrul concertului.

Repertoriul concertului este un omagiu adus marilor violoniști ai epocii de aur, cum ar fi Zino Francescatti, Arthur Grumiaux, Jascha Heifetz, Fritz Kreisler și Yehudi Menuhin. David Garrett interpretează piese rare ale acestor virtuozi, aducându-le înapoi în atenția iubitorilor de muzică clasică.

Turneul “ICONIC” include peste 55 de concerte în 12 țări, printre care se numără Germania, Austria, Elveția, Luxemburg, Danemarca, Polonia, Italia, Bulgaria, Cehia, Turcia, Georgia, Singapore și România.

Biletele pentru concertul lui David Garrett pot fi achiziționate online sau din magazinele partenere ale agenției de bilete. Prețurile variază în funcție de categoria de loc, începând de la 220 lei pentru Categoria 4 și ajungând până la 590 lei pentru categoria VIP.

Albumul “ICONIC”, lansat sub egida casei de producție Deutsche Grammophon, a fost inspirat de compozițiile veritabile ale violoniștilor legendari și include aranjamente noi realizate de David Garrett și Franck van der Heijden pentru vioară, chitară și orchestră.

David Garrett este un violonist remarcabil care a debutat pe scenă la vârsta de zece ani și a devenit cel mai tânăr artist care a semnat un contract cu casa de producție Deutsche Grammophon. A colaborat cu importante orchestre și dirijori din întreaga lume și a captivat publicul prin concertele sale crossover, în care îmbină elemente rock, muzică clasică, piese solo și muzică de film.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.