Cum sa-ti alegi modelul de carti de vizita potrivit pentru tine

0

O carte de vizita nu trebuie sa fie neaparat inovativa pentru a va ajuta sa creati noi contacte si posibile oportunitati de inceputuri noi.

Importanta cartilor de vizita este reprezentata de catre beneficiile pe care doresti sa le aduca in momentul in care le inmanezi clientilor tai. O carte de vizita trebuie sa exprime intotdeauna profesionalism, sa respecte identitatea companiei, sa aiba un design modern si unic.

La fel ca si in cazul vestimentatiei, aceste carti de vizita, comunica valorile companiei, te diferentiaza de concurenta si ofera pe scurt toate datele despre tine si compania ta. Daca stilul tau de lucru este simplu si formal, cartea de vizita ar trebui sa reflecte aceste calitati. Daca produsele sau serviciile oferite sunt vesele si creative, poti transmite aceste trasaturi folosind culori indraznete sau un slogan captivant.

Este important sa alegi forma potrivita si dimensiunea cartii de vizita adecvata cerintelor tale. Acest lucru influenteaza nu numai marimea textului si cantitatea de informatii pe care o poti include, dar comunica si lucruri despre tine.

Ce trebuie trecut pe o carte de vizita?

Continutul specific al unei carti de vizita trebuie sa aiba inclus:

  • Numele si logo-ul firmei

  • Numele si functia persoanei trecuta pe cartea de vizita

  • Adresa firmei, numarul de telefon

  • Adresa de e-mail

  • Adresa site-ului web/ Facebook/Instagram

Alegerea finisajului si a cartonului poate sa le transmita clientilor tai, din start, cateva lucruri esentiale precum: atentia ta pentru detalii, preocuparea pentru calitate, accesibilitatea serviciilor oferite.

O carte de vizita nu trebuie sa fie neaparat inovativa pentru a va ajuta sa creati noi contacte si posibile oportunitati de colaborare. Logo-ul companiei sau numele persoanei de contact, este important de evidentiat pentru a face cat mai usor contactul vizual cu persoanele interesate.

Un bun contrast, un material potrivit, un finisaj de calitate si fonturi create in relief, acolo unde este cazul, sunt principalele elemente care conteaza in cazul aspectului unei carti de vizita.

Cartea de vizita – oglinda business-ului tau

Se spune ca oglinda ta profesionala este cartea de vizita. Este mult mai simplu sa lasi o impresie buna cand prezinti o carte de vizita impecabila. In functie de alegerea asupra unui model carti de vizita transmiterea mesajului dorit catre client este mult mai usor de facut. De cele mai multe ori, cartea de vizita este primul contact pe care un posibil client o are cu activitatea ta profesionala.

Cartile de vizita pot constitui o modalitate de promovare a afacerii. Reclamele platite si prezenta digitala sunt cele mai puternice moduri de a creste notorietatea unui brand. Cu toate aceste, adevarul este ca nimic nu se compara cu o intalnire de afaceri, o strangere de mana si un schimb de carti de vizita.

Ele sunt o dovada de profesionalism, care le arata potentialilor clienti faptul ca esti pregatit in orice situatie. In unele contexte, precum o conferinta sau o sedinta la care participa mai multe persoane, nu este tocmai la indemana sa comunici oral datele tale de contact sau ale firmei, iar cartea de vizita poate fi solutia salvatoare.

Importanta unor carti de vizita sta in faptul ca se pot transmite date despre o persoana si compania la care lucreaza sau pe care o detine. Unele persoane aleg sa isi utilizeze smartphone-ul pentru a schimba numere de telefon si e-mail-uri cu persoanele care prezinta un interes pentru o posibila relatie de afaceri. Totusi, nu multi se bazeaza pe telefonul mobil in situatii formale si prefera sa se asigure ca datele au fost transmise corect.

Profesionalism si incredere

Orice carte de vizita reuseste sa adauge o nota de profesionalism si incredere in afacerea pe care o prezinti. Acestea sunt potrivite pentru diferite intalniri de afaceri si reusesc sa ofere profesionalism inca din primele momente.

Unul dintre cele mai importante elemente este reprezentat de catre rezistenta si aspectul cartilor de vizita. De astfel, este foarte important de ales materialul care se potriveste cel mai bine cu afacerea pe care o aveti. La eKarioka descoperi carti de vizita realizate dintr-o gama variata de materiale si de diferite modele. Ele se pot personaliza in functie de dorintele pe care le ai. De la lemn & metal, la plastic sau forme speciale.

Prin urmare, cartile de vizita raman un instrument esential pentru orice business. Aceste carti compacte sunt de neinlocuit, in ciuda progresului tehnologiei si a aparitiei unor mijloace automatizate de a schimba date. Cartea de vizita denota profesionalism si contribuie la castigarea increderii prospectilor si partenerilor de afaceri.

Strategiile referitoare la culorile care au un efect psihologic pozitiv sunt binevenite in aceste situatii, avand in vedere multitudinea de documente, culori si contraste cu care are de-a face orice persoana in fiecare zi. Dintr-o multitudine de materiale concepute in mod mediocru, o carte de vizita bine conceputa, bine gandita, care sa iasa in evidenta prin simplitate, bun gust si eleganta, este accesoriul de care are nevoie orice afacere, indiferent de aria de activitate.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.