Cum purtam un pareo? 5 idei simple!

0

Un pareo poate fi purtat in mai multe moduri diferite. Acesta nu poate lipsi in bagajele tale de vacanta, deoarece este acel articol vestimentar este util prin excelenta. Desigur, este necesar sa afli cum sa-l porti in toate variantele posibile, mai ales tinand cont de formele corpului tau. De fapt, o modalitate de a purta un pareo nu este intotdeauna potrivita pentru toate tipurile de corp, dar cu sfaturile noastre poti gasi versiunea potrivita pentru tine! In primul rand, este o chestiune de a alege intre un pareo lung si unul scurt, iar apoi ti se vor deschide niste posibilitati foarte interesante. Sa vedem aceste posibilitati, cu cateva instructiuni simple despre cum sa o innodam un pareo.

1. Pareo ca rochie: stilul potrivit pentru femeile cu sani proeminenti

Alege un pareo lung, infasoara-te in tesatura trecand capetele la inaltimea umerilor si legand cele doua clapete in spatele gatului. Sistemul va acoperi bine sanul, micsorandu-l si iti lasa umerii descoperiti, alungind silueta. Este un stil de pareo foarte potrivit pentru femeile cu sani mari, care pot astfel sa subtieze silueta deturnand atentia de la piept. Idealul ar fi sa-l folosesti combinat cu un costum de baie.

2. O rochie teaca, perfecta pentru marimi plus

Infasoara un pareo in jurul corpului, trecand marginea in jurul sanului, sub axile. Capetele trebuie sa fie pe partea din fata, astfel incat sa le poti lega intr-un nod de tip arc. Vei obtine astfel o rochie teaca, posibila si in versiunea cu pareo scurt. Acest stil este mai potrivit pentru femeile mai plinute, pentru cele care doresc sa micsoreze soldurile largi sau burtica, deoarece tesatura de la inaltimea burtii si soldurilor este mai fluida si evidentiaza mai putin unele mici defecte. Pentru dimensiuni mari, rochia teaca obtinuta cu un pareo maxi este mai potrivita decat cea obtinuta cu un pareo scurt.

3. Fusta scurta din pareo, ideala daca esti scunda

Daca esti scunda si vrei sa-ti subtiezi silueta chiar si pe plaja, pareo-ul este ideal ca fusta, in versiunea sa mini. Alege un pareo scurt si trage marginea tesaturii de-a lungul soldurilor. Poti alege diferite moduri de a-l lega: cu un nod central, poate cu un arc sau cu un nod lateral. Nodul central va crea o imagine interesanta, mai ales daca ai solduri mai late, in timp ce nodul lateral mai simplu este preferat deoarece creeaza o fanta.

4. Fusta lunga din pareo, pentru cele mai inalte

Pentru fusta lunga din pareo poti repeta aceleasi gesturi si aceleasi noduri ca si la fusta scurta din pareo, dar acest aspect este potrivit in special pentru femeile mai inalte. Daca ai noroc si ai picioare lungi, te poti rasfata si cu imprimeuri si modele: imprimeuri etnice, imprimeuri tropicale sau modele florale. Daca ai soldurile late este mai bine sa alegi o culoare solida, intr-o nuanta mai inchisa.

5. Pareo ca o rochie cu un singur umar, pentru a fi eleganta chiar si la plaja

Pareo ca rochie cu un singur umar este potrivit pentru toate formele corpului. Reuseste atat sa subtieze silueta, cat si sa diminueze sanii mari, cat si soldurile largi, iar in functie de inaltime poti alege varianta scurta sau lunga. Dar cum sa-l legam? Tine cu fermitate un capat al tesaturii pe umarul stang in timp ce treci capatul drept in jurul corpului cu mana libera, incepand de la spate. Odata ce capatul liber este din nou in fata, pentru ca ai infasurat in tesatura, trage capatul liber in sus pentru a-l lega de cel de pe umar. Acest stil de pareo este foarte elegant si il poti purta pe plaja, la bar sau la un pranz de vara. De ce sa nu incerci?

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.