.
3

„Contemporan in Romania”: jazz si expo „Centaur”

0

Evenimentul “CONTEMPORAN ÎN ROMÂNIA” de la Sala Radio promite o experiență fascinantă, oferind o perspectivă inedită asupra artei contemporane din România. Prin combinarea muzicii live interpretate de talentații membri ai Big Band-ului Radio și proiecțiilor video inovatoare pe orga Sălii Radio, această seară va oferi publicului o experiență complexă și captivantă.

Joi, 9 noiembrie 2023 (de la 19.00), la Sala Radio

Dirijorul ansamblului, Simona Strungaru, aduce o viziune distinctă și o expertiză remarcabilă în interpretarea muzicii jazz, contribuind la crearea unei atmosfere vibrante și dinamice în cadrul evenimentului. De asemenea, proiecțiile video realizate de Ioana Halunga vor completa experiența artistică, aducând o dimensiune vizuală captivantă și inovatoare.

Concertul va fi o ocazie deosebită pentru publicul prezent să se bucure de piese de jazz contemporan în primă audiție absolută, oferind o perspectivă proaspătă și inovatoare asupra creativității muzicale contemporane din România. Prin combinarea muzicii live, dirijate cu măiestrie, și a proiecțiilor video inspirate, evenimentul se anunță a fi unul memorabil și captivant pentru toți cei prezenți în sală.

Expoziția de pictură și grafică “CENTAUR” se anunță a fi o experiență artistică remarcabilă, aducând împreună lucrări semnate de un grup impresionant de artiști plastici cu o abordare stilistică distinctă, dar care reușesc să creeze o armonie și coerență în cadrul temei ecvestre. Acest aspect evidențiază diversitatea creativă a fiecărui artist în parte, oferind în același timp publicului o perspectivă unificată asupra subiectului expoziției.

Lucrările expoziției “Centaur” au fost deja apreciate la Institutul Cultural Român și la Complexul Muzeal Tulcea – Casa Avramide, semn că au captat atenția și interesul publicului și în alte contexte culturale importante. Vernisajul expoziției în foaierul Sălii Radio va oferi o oportunitate deosebită pentru a explora această colecție de artă variată și captivantă, într-un cadru deosebit și familiar pentru iubitorii de artă.

Expoziția va fi disponibilă pentru vizitare timp de zece zile, oferind astfel publicului oportunitatea de a se bucura de aceste creații artistice remarcabile până la data de 18 noiembrie 2023. Cu o temă atât de captivantă și o selecție variată de lucrări, expoziția “Centaur” promite să fie o sursă de inspirație și reflecție pentru toți cei pasionați de arta vizuală.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.