Concert Urma

0

Trupa Urma te asteapta pe 24 martie cu un concert si o poveste, la Sala Palatului din Bucuresti.

Povestea incepe in 2003, cu 4 suflete nomade, care au vrut, simplu, sa-si cante muzica. Primul  album Urma, Nomad Rhymes, un amestec acustic de chitara, flaut si percutie, a castigat prin simplitatea constructiei primii fani, adunati din peisaje si filme extrem de diverse.

Trupa Urma a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta pe piata muzicala, atat la concerte si festivaluri autohtone, cat si la reprezentatii numeroase in Germania, Franta, Ungaria, Elvetia.
Doi ani mai tarziu, in 2005, este lansat cel de-al doilea album, Anger as a Gift, material ce s-a bucurat de contributia unui nou muzician, Sir Blues. Un album mai complex decat precedentul, care prezenta o trupa in continua evolutie.
Al treilea album, Trend Off (2007), marca activitatea de patru ani a trupei Urma si incheia un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentatii live in tara si in strainatate, numeroase prezente la festivaluri si un public divers si loial. Albumul a fost inregistrat si mixat integral in Germania, iar booklet-ul cd-ului contine fotografii semnate de Cosmin Bumbut si design marca Cristian Ioan Gutau.

 

Detalii despre concertul trupei Urma  pe Goingout.ro.

Data/Ora: 24 martie, 20.00
Pret bilet: 35, 50, 60, 75, 100 lei

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.