Concert, teatru pentru copii, ateliere si targ pe 11 si 12 septembrie la Gradina cu Artisti

0

Ultima editie a Gradinii cu Artisti de anul acesta, in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti.
Pe 11 si 12 septembrie, cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban, care anul acesta aniverseaza 10 ani, Gradina cu Artisti, revine pentru o ultima editie in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti cu un targ de artizani, ateliere pentru toate varstele, concert si teatru pentru copii iar intrarea pentru public este libera.

Editia din septembrie a Gradinii cu Artisti aduce urmatorul program pentru vizitatori:
Sambata, 11 septembrie:
10:00 – Clasa de Yoga cu Roxana Melescanu
16:00 – Calatorie muzicala cu iz folcloric cu Alexandra Craciun si Ilie Idu
17:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Cenusareasa cu trupa Omidee
Duminica, 12 septembrie:
10:00 – Clasa de Yoga cu Roxana Melescanu
11:00 si 18:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Printul fermecat in broasca cu trupa Etherium
Designerii si artizanii priceputi aduc din nou in parc haine, carti si jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, cafea aromata, cea mai buna inghetata din oras si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Vin sa isi expuna comorile dar si ca sa ne arate si sa ne invete secretele lor, asa ca au pregatit multe ateliere pentru toate gusturile, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici: codite cu ata, pictura pe lemn si pe tricouri, felinare handmade, sapunuri naturale, bratari, slime, yoga si mandale.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera, programul complet este disponibil pe site-ul http://gradinacuartisti.ro iar detalii se gasesc in evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/4519229104794502/.
Parteneri: Primaria sectorului 2.
Parteneri media: Tananana, Itsy Bitsy, Zile si Nopti, IQads, Catavencii, Spotmedia, Click! pentru femei, PRwave, The Institute, Iqool, Revista Atelierul, Modernism, Goingout, Green Report, Catchy, acasa.ro, Bucharest Guide, inoras.ro, Pro Bucuresti, 4arte, Fashion8, Munteanu, Cotofana Urbana, Gokid, Qbebe, suntparinte.ro, Revista Margot, CSR Media, stiri.ong, Romania Pozitiva, Recreativo.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.