CONCERT TARKAN

0

Este vorba despre un show in adevaratul sens al cuvantului: artificii, flacari, dansatori… Tarkan, nu te lasa o secunda sa stai pe scaun. “Se danseaza non stop!”- dupa cum au declarat cei care au mai asistat la concertele artistului.

Remarcat inca din 1994 cand si-a lansat al doilea album, ‘Aacayipsin’, vandut in 2 milioane de exemplare in Turcia si Europa, Tarkan si-a castigat pe merit titlul de artist international!

Tarkan a reusit sa ajunga cunoscut in intreaga lume, mai ales dupa “sarutul” din videoclipul ”Simarik“ (Spoilt/ Kiss Kiss), unul dintre cele mai apreciate single- uri ale sale.Cantaretul in varsta de 33 de ani, ce poarta numele unui personaj dintr-un seria de comedie turc difuzat in anii ’60, si-a asigurat popularitatea in 2003 cu albumul, Dudu (Woman), si a fost imaginea Pepsi in Turcia.

In 2002, Tarkan a fost “mascota” echipei nationale de Fotbal a Turciei, pentru care a inregistrat “imnul” Bir Oluruz Yolunda (United For You)!

Momentan, artistul, se afla in turneu mondial pentru promovarea ultimului sau album : Come Closer! Ultimul sau relese, un hit international, “Bounce”, se afla pe primele locuri in topurile mondiale!

Un artist absolut! Un artist de success ! TARKAN !
Cu:Tarkan
Locatie: Kristal Glam Club

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.